Politică

Liviu Macovei este noul președinte al USR Focșani

Mihai Boicu
13 oct 2019 4285 vizualizări
Foto  Liviu Macovei, alături de noua conducere a organizației municipale
Foto Liviu Macovei, alături de noua conducere a organizației municipale

Acesta a fost ales președinte în urma Conferinței organizației municipale Focșani, care a avut loc duminică, 13 octombrie 2019.

Liviu Macovei a fost ales președinte al USR Focșani la alegerile care au avut loc duminică, 13 octombrie 2019. Acesta a fost singurul candidat pentru conducerea organizației municipale Focșani, care a fost lăsată vacantă prin alegerea lui Mihăiță Lepădatu în funcția de președinte al  organizației județene USR Vrancea, după demisia din acestă funcție a fostului președinte Cosmin Timofte.

La conferința municipală a organizației USR Focșani de duminică au fost prezenți 28 de delegați, din care 27 au votat pentru Liviu Macovei. De asemenea, a fost ales și Biroul Local Focșani al USR, format din șapte membri. În afară de Liviu Macovei, din Birou fac parte vicepreședinții Radu Merchea și Corina Atanasiu, alături de membrii Bogdan Hăineală, Alexandru Tătăruș, Sorin Mădulărea și Alexandra Tătaru. Liviu Macovei s-a înscris și în competiția internă pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar al Focșaniului.

”M-am hotărât să candidez la președinția organizației municipale pentru că am considerat că dacă vreau să câștig alegerile locale, nu o pot face singur, am nevoie de o echipă. Dacă vreau să-mi asum responsabilitatea candidaturii la primăria Focșani, trebuie să-mi asum și responsabilitatea coordonării echipei USR Focșani. Dacă vreau să ies în campanie și să cer votul și încrederea cetățenilor, trebuie să am în primul rând voturile și încrederea propriilor colegi.  Îmi doresc ca ziua de azi să marcheze un nou început și o nouă mentalitate. Este datoria noastră să intrăm în anul electoral care urmează ca o echipă unită și solidă, o echipă motivată, o echipă câștigătoare!  Știu că într-un județ dominat net de un PSD dictatorial, alături de un PNL obedient, șansele ca un partid nou să câștige alegerile par imposibile. Dar cetățenii ne-au trimis un semnal la alegerile europarlamentare, ne-au votat în număr foarte mare, acel vot ar trebui să ne responsabilizeze și mai mult. Trebuie să facem o opoziție decentă, dar agresivă și să convingem oamenii că USR este soluția cea mai potrivită pentru a scoate Focșaniul din stagnarea economică, demografică și culturală la care a fost condamnat de cei care l-au administrat până acum și să-l transformăm într-un oraș deschis, un oraș modern. Îi aștept alături de mine și de echipa USR pe toți focșănenii care vor același lucru și sunt convins că împreună vom crea mari surprize partidelor vechi”, a declarat Liviu Macovei. (Mihai BOICU)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.