Politică

Liderii PNL Vrancea au votat pentru normalitate

Ionel Sclavone
24 nov 2019 3843 vizualizări

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru ca românii să se bucure de de pace şi bunăstare economică. El i-a îndemnat pe vrânceni să iasă la vot într-un număr cât mai mare, chiar dacă vremea nu este prietenoasă.

„Astăzi am votat pentru ca România să aibă o victorie în faţa caracatiţei, iar românii să se poată bucura de cinci ani de pace şi prosperitate, de dezvoltare economică. Iar bucuria multor realizări personale a fiecărui român să fi catalogată cu bucuria unui cuvânt drag mie: rezolvat. Invit pe toţi vrâncenii să participi astăzi la vot. Îmi doresc o participare numeroasă din partea vrâncenilor, care au fost şi sunt alături de noi, de cei care gândim şi vrem să facem altceva pentru Vrancea, să dezvoltăm Vrancea, să putem să spunem că suntem într-adevăr alt fel de oameni“, a declarat Ion Ştefan.

Senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, i-a îndemnat pe vrânceni să iasă la vot. El a declarat că a votat pentru ca Vrancea să evolueze spre normalitate și dezvoltare: „Am votat ca Vrancea să aibă un viitor, un viitor spre normalitate, un viitor spre fonduri europene, spre tot ceea ce înseamnă dezvoltare. Îndemn, pe această cale, să ieșim la vot“, a afirmat liderul PNL Vrancea.

Peste 314.000 de alegători sunt înscriși pe listele permanente, în cele 358 de secţii de votare amenajate în toate localitățile județului. În primul tur de scrutin, în Vrancea au votat 143.230 de persoane, dintre care, 127.115 pe listele permanente, 15.064 pe cele suplimentare şi 1.078 cu urna mobile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.