Politică

Liberalii sunt siguri că vor câștiga alegerile de la Jariștea

Mihai Boicu
19 mai 2017 1723 vizualizări

Cătălin Toma este sigur că ”urmașul” său în funcția de primar va fi Marius Ciprian Grama

Senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, este sigur pe victoria în alegeri la Jariștea a candidatului desemnat de partid, Marius Ciprian Grama. În vârstă de 29 de ani, acesta lucrează în administrația locală de la alegerea în funcție a lui Cătălin Toma, în urmă cu aproape nouă ani. ”Marius Ciprian Grama a fost alături de mine de la începutul călătoriei mele în administrația locală”, a spus Cătălin Toma. ”Sunt în administrația publică locală alături de domnul senator Cătălin Toma de nouă ani, am lucrat și m-am format alături de domnul senator, sunt încrezător în echipa PNL, echipa PNL este încrezătoare în mine și sper că voi câștiga alegerile”, a spus la rândul său candidatul liberal. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este luni și, deocamdată, nu au fost anunțați alți candidați. Senatorul Cătălin Toma spune că una dintre marile provocări din Jariștea este alunecarea platoului Schitului Buluc, monument istoric clasa B. După cutremurul din anul 2014 izvoarele subterane au ieșit la suprafață și întregul platou, cu o suprafață de circa 4 – 5 hectare, este în pericol să alunece la vale, până acum negăsindu-se soluții pentru stoparea fenomenului. O altă problemă a comunei, a arătat Cătălin Toma, este faptul că drumul județean 205 N nu este reparat de către Consiliul Județean. Funcția de primar al comunei Jariștea a rămas vacantă după ce Cătălin Toma a fost ales senator la alegerile parlamentare de anul trecut. În această perioadă, administrația locală a fost condusă, ca interimar, de viceprimarul Neculai Cristudor. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.