Politică

Liberalii au anunțat în conferință de presă că i-au recomandat directorului Enet să se autosuspende din PNL

Ziarul de Vrancea
9 nov 2018 1748 vizualizări

Conform precizărilor făcute de președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma vineri 09 Noiembrie 2018 într-o conferință de presă Biroul Politic Județean al PNL Vrancea a discutat în ședința de joi seara despre situația directorului ENET, Manole Merchea, membru al partidului.Justificarea unei astfel de recomandări este aceea  că  Manole Merchea  este perceput ca fiind susținut de PNL, în calitatea de director la ENET. De o astfel de percepție ,nu este un secret că se folosește politic și majoritatea (PSD+UNPR) din Consiliul Local Focșani , ori de câte ori liberalii din respectivul for au reproșuri de făcut conducerii ENET.

 

Cătălin Toma,președinte PNL Vrancea în conferința de presă de vineri 09 Noiembrie 2018: „S-a ajuns în situația în care într-un fel sau altul oamenii îl percep pe Manole Merchea ca fiind susținut de PNL, în calitatea de director la ENET. Fals. Aceste lucruri au fost discutate în Biroul Politic Județean. Eu sunt convins că nu dorește răul acestui partid și de aceea sunt convins că știe și statutul acestui partid și cunoaște faptul că există și varianta autosuspendării pe durata exercitării unei funcții publice”

În cazul  Manole Merchea nu va răspunde cererii conducerii PNL de a se autosuspenda conform  lui  Cătălin Toma organizația   liberală va parcurge etapele prevăzute de statut.După epuizarea lor , Manole Merchea este  pasibil de avertisment sau chiar de excludere din partid.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.