Politică

Joi 5 noiembrie 2020 a fost convocată prima ședință extraordinară a noului CL Focșani

Ziarul de Vrancea
5 nov 2020 1717 vizualizări

Primarul Cristi Valentin Misăilă a convocat prima ședință extraordinară a Consiliului Local Focșani din mandatul 2020-2021 pentru  joi, 5 noiembrie 2020.

Ședința are prevăzute două puncte pe ordinea de zi:

1. proiect de hotărâre privind aprobarea alegerea unui președinte de ședință pentru Consiliul Local al Municipiului Focșani pentru o perioadă de 3 luni, începând cu luna noiembrie 2020;

2. proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Focșani, pe principalele domenii de activitate, pentru mandatul 2020-2024.

Cele două puncte de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de joi 05 noiembrie 2020 a Consiliului Local Focșani, vor oferi primele indicii privind poziționarea celor trei forțe politice care au consilieri locali aleși, în miniparlamnetul Municipiului reședință a județului Vrancea, cu referire la relațiile dintre ele.Se vor putea estima, probabil, după această întrunire, eventuale evoluții privind constituirea unei majorități care ar urma să funcționeze în Consiliul Local Focșani, în mandatul 2020-2021, incluisv la alegerea viceprimarilor.Deocamdată campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020,în care practic s-a intrat, chiar dacă neoficial, determină strategii pe măsură.În care PNL, USR și PSD vorbesc împreună despre Consiliul Local Focșani și se înțeleg separat.Reamintim că în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020 , niciun partid  nu deține, singur, în Consiliul Local Focșani  majoritatea calificată de 11 voturi: PNL are 10 consilieri, PSD are 9 consilieri, iar USR – 2 consilieri.

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.