Politică

Invitație la parteneriat pentru alegerile locale din această toamnă pentru toate filialele din Vrancea ale partidelor declarate non-PSD

Ziarul de Vrancea
24 iun 2020 2009 vizualizări

Invitația la întâlnirea care ar urma să aibă loc astăzi (n.red. miercuri, 24 iunie 2020), "în vederea constituirii unui cadru stabil de parteneriat, dialog și negociere" a fost lansată de PNL Vrancea și este adresată tuturor filialelor din județ ale partidelor declarate non-PSD.

Prezentăm în continuare textul invitației lansate de PNL Vrancea

”Vrancea suferă de 30 de ani de pesedism, iar de 20 de ani are în fruntea ei un baron care a girat distrugerea economică a acestui județ, care a format o adevărată rețea toxică în jurul primăriilor și instituțiilor publice, rețea care a condus la exodul masiv al vrâncenilor, la degradarea condițiilor de viață, la instalarea județului nostru pe ultimele locuri ale topurilor economice. În vederea constituirii unui cadru stabil de parteneriat, dialog și negociere cu scopul de a găsi cele mai bune soluții, agreate de toate părțile implicate, vă rugăm să onorați această invitație miercuri, 24 iunie 2020, ora 11.00, la sediul din Focșani, Bulevardul Independenței Nr.8”.Invitația transmisă partidelor din Vrancea, este semnată de liderii PNL Cătălin Toma și Ion Ștefan.

”Dacă există dorință politică la actorii politici de pe eșicherul de dreapta din Vrancea, din Focșani, și în PNL Vrancea este această voință, cred că este momentul să reîncepem discuțiile, la modul cel mai serios.

Trebuie să desemnăm candidații pentru alegerile locale din această toamnă, campania va începe peste scurt timp, iar cetățenii trebuie să îi cunoască.

Avem nevoie cu toții să formăm echipă, să ne cunoaștem și să rezide cele mai bune soluții pentru Focșani și pentru Vrancea.

Țelul nostru comun este, indiferent că suntem PNL, USR, Plus, PNȚCD ori PMP, să oprim administrația locală păguboasă a PSD.”-completează Ion ȘTEFAN pe contul său de facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.