Politică

Instalarea lui Victor Roman în fotoliul de prefect de Vrancea, după Anul Nou. PNL are dreptul să numească și al doilea subprefect în județ

Ziarul de Vrancea
31 dec 2021 6299 vizualizări
Cel mai probabil social-democratul Victor Roman va fi instalat în fotoliul de prefect de Vrancea, după Anul Nou.Tot atunci PNL va avea posibilitatea să numească și al doilea subprefect de Vrancea, alături de Claudia-Lavinia Serafimciuc care ocupă deja unul din posturi. 
Cel mai probabil social-democratul Victor Roman va fi instalat în fotoliul de prefect de Vrancea, după Anul Nou.Tot atunci PNL va avea posibilitatea să numească și al doilea subprefect de Vrancea, alături de Claudia-Lavinia Serafimciuc care ocupă deja unul din posturi. 

Conform informațiilor neoficiale vehiculate, cel mai probabil social-democratul Victor Roman va fi instalat în fotoliul de prefect de Vrancea, după Anul Nou.

Tot atunci, PNL Vrancea are posibilitatea să numească și al doilea subprefect de Vrancea, alături de Claudia-Lavinia Serafimciuc care ocupă deja unul din posturi.  

Având în vedere că în ședința de Guvern care a avut loc marți, 28 decembrie 2021, nu a apărut pe ordinea de zi hotărârea privind numirea în funcția de prefect al județului Vrancea a social-democratului Victor Roman, din informațiile Ziarului de Vrancea, este puțin probabil ca până la finalul acestui an calendaristic să mai apară o astfel de hotărâre. Cel mai sigur urmează ca hotărârea de Guvern și instalarea efectivă să se producă după Anul Nou.

Reamintim că pe 16 decembrie 2021, PSD Vrancea l-a desemnat pe șeful organizației sale din Adjud, Victor Roman, pentru funcția de prefect al județului. Această funcție a fost cedată de Florin Cîțu, președintele PNL, celor de la PSD, deși la negocieri s-a stabilit ca fiecare partid să aibă prefect în județele în care conduce și Consiliul Județean. Roman a fost votat în unanimitate, în cadrul unei şedinţe a organizaţiei judeţene, după cum a relatat la acea vreme preşedintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici

 PNL trebuie să numească și al doilea subprefect de Vrancea

După ce a pierdut la negocierile de la București postul de prefect de Vrancea (conform surselor Ziarului de Vrancea, PSD a solicitat în mod speciai și insistent postul de prefect în județul nostru), liberalii sunt nevoiți să se consoleze cu ce le-a mai rămas. Iar aceasta înseamnă concret posibilitatea să numească și al doilea subprefect de Vrancea, alături de Claudia-Lavinia Serafimciuc care ocupă deja unul din posturi. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.