Politică

Halici i-a luat locul lui Nicolicea la conducerea Comisiei juridice din Camera Deputaților

Ziarul de Vrancea
3 oct 2018 2328 vizualizări
Deputatul PSD Nicușor Halici, omul de încredere al lui Marian Oprișan, a fost ales președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, în locul lui Eugen Nicolicea, care s-a remarcat prin susținerea acordată lui Liviu Dragnea și limbajul jignitor folosit la adresa adversarilor. Înlocuirea a venit după ce Nicolicea a fost ales vicepreședinte al Camerei Deputaților. „Sunt vicepreşedinte şi trebuia să se rezolve şi această situaţie. Rămân membru în comisie, dacă vă îngrijoraţi”, le-a spus Nicolicea colegilor săi din comisia juridică, în timpul şedinţei. 

Nicușor Halici a fost susținut de Marian Oprișan pentru a ajunge deputat. De la Primăria Păulești, unde a fost secretar, acesta a avansat la Consiliul Județean, unde a condus Direcția Juridică. În 2014 a fost numit prefect, funcție pe care a ocupat-o până în 2016, atunci când a fost ales consilier județean. Halici nu a ocupat mult timp funcția, întrucât a fost ales deputat la alegerile parlamentare din același ani. Ca deputat, acesta nu s-a remarcat aproape deloc. Halici a semnat proiectele de legi ale parlamentarilor PSD și a luat de două ori cuvântul, o dată fiind la depunerea jurământului. Eugen Nicolicea a fost unul dintre cei mai vizibili deputați și unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea din poziția de președinte al Comisiei Juridice, astfel încât Nicușor Halici va avea o misiune care se anunță dificilă din acest punct de vedere. (M. B.)

Citiți și:Eugen Nicolicea, înlocuit în funcția de președinte al Comisiei juridice. Miza din spatele acestei mutări

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.