Politică

Guvernul PSD construiește grădinițe imaginare în Vrancea!

Ziarul de Vrancea
14 nov 2018 1111 vizualizări

Minciunile pesediștilor au picioare scurte! Iar fantasmagoriile guvernanților de la București nu se potrivesc cu realitatea din teren. Se întâmplă cu grădinițele construite, modernizate și dotate cu care se laudă, deșănțat, pe rețelele de socializare, ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu. Apropiata lui Liviu Dragnea s-a apucat să raporteze construcții la hectar, ca-n perioada de tristă amintire, construcții care, însă, în realitate, nu există. Adică, grădinițele anunțate ca finalizate la București, la biroul lui Vasilescu, în județul Vrancea există, dar lipsesc cu desăvârșire.

Dau un singur exemplu, al grădiniței cu program prelungit care ar fi trebuit să fie construită, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, în satul Vidra, comuna Vidra.

În hârtii avem proiectată o grădiniță nouă, modernă. Care în hârtiile celor de la minister, la Capitală, este finalizată! În teren găsim același local vechi, în care au învățat generații întregi de copii din comună și care este depășit de ani.

Ministrul Olguța Vasilescu vede aici o grădiniță nouă, dar părinții o contrazic pentru că ei își aduc copiii într-o unitate de învățământ veche.

Ba mai mult, licitația pentru construcția noului local de grădiniță nici măcar nu a avut loc. Pentru că autoritățile locale nu au avut nimic sigur din partea Guvernului PSD-ALDE, nici măcar amplasamentul nu a fost curățat, deci clădirea veche să fie demolată, pentru că banii promiși de Olguța Vasilescu, de grădiniță nouă, la Vidra nu au ajuns.

Și, din câte se pare, situația de la Vidra nu este singulară. O grădiniță nouă, imaginară, ar fi și la Sihlea.

Pe această cale, îi transmit doamnei Olguța Vasilescu să vină la serbarea de Crăciun a copiilor de la Vidra, să admire investiția nerealizată a Guvernului PSD. Dar poate până atunci, Guvernul Dragnea pleacă acasă!

Text + fotografii :Ion ȘTEFAN-contul de facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.