Politică

Deputatul PNL de Vrancea Ion Ștefan: „Gura păcătosului adevăr grăiește”

Ziarul de Vrancea
30 ian 2020 3529 vizualizări

„Șefului baronilor PSD din țară, lui Marian Oprișan, îi este frică de puterea votului din Consiliul Județean, de la alegerile locale din acest an”, a transmis, pe Facebook, deputatul PNL de Vrancea Ion Ștefan.

Întregul mesaj:

„Șefului baronilor PSD din țară, lui Marian Oprișan, îi este frică de puterea votului din Consiliul Județean, de la alegerile locale din acest an. Atât de frică încât acum înfierează cu mânie proletară și susține că desemnarea președintelui de CJ prin votul aleșilor județeni nu ar fi democratică și că ar deschide drumul «unui val imens de corupție», după cum se arată într-un comunicat dat de UNCJR, structură asociativă pe care o conduce.

Pentru că în politică, memoria este scurtă, Oprișan se pare că nu își amintește că în 2015, chiar șeful său politic de la acea vreme, Victor Ponta, propunea în Parlament alegerea șefilor de CJ de către consilieri.

Atunci, Marian Oprișan, cel gratulat de Ponta cu apelativul de ”râmă politică”, nu mai striga prin comunicate că se atentează la democrație și că se poate ajunge la valuri de corupție.

Dar, ipocrizia baronilor PSD nu cunoaște margini.

În același comunicat al UNCJR, structură asociativă condusă de Oprișan, gura păcătosului grăiește… adevărul. Baronului PSD de Vrancea, ales în 2016 de consilierii județeni pesede, se teme că acum s-ar putea ajunge la un scenariu de felul următor: ”Președintele ales de consilieri va fi rezultatul unor tranzacții de tip mafiot care pot implica sume de bani sau susținerea unor interese financiare care vor fi date în scopul atragerii consilierilor pentru crearea unor majorități capabile să-l aleagă pe președintele consiliului județean”, după cum se arată în comunicat.

Oare așa a reușit Oprișan să își păstreze fotoliul la CJ Vrancea, în 2016, mituindu-și colegii de partid să îl aleagă? Dacă da, atunci cred că este cazul ca acest comunicat asumat de Oprișan să fie considerat autodenunț și organele de anchetă să verifice comportamentul ”mafiot” de la alegerea sa.

Dar, domnule Oprișan, de ce te temi, de aia nu vei scăpa, iar data alegerilor este din ce în ce mai aproape!”

Text informații:Ion ȘTEFAN


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.