Politică

Ginerele iubitei lui Misăilă, promovat director la Poliţia Locală

Ziarul de Vrancea
22 oct 2017 3464 vizualizări

Poliția Locală Focșani va avea un director, abia după al patrulea concurs organizat în vederea ocupării acestei funcții. Se pare că, în urma calculelor și probabilităților, s-a ajuns la concluzia că Dorian Alecsandrescu ar fi cel mai bun om la șefia Poliției Locale, mai ales că este și ginerele iubitei primarului Misăilă, deci nu va da greș în a executa toate dispozițiile.

Dorian Alecsandrescu a trecut și de proba interviului, acesta obținând 85 de puncte, după ce la proba scrisă s-a detașat clar, cu 71 de puncte, față de cei doi contracandidați, Vasile Dimoftei și Gigi Răileanu, ultimii doi obținând punctaje foarte mici, sub 50 de puncte. Conform procedurilor legale, punctajul lui Florin Dorian Alecsandrescu va fi validat în zilele următoare, urmând ca, imediat, noul șef al Poliției Locale să renunțe la șefia S.C. Parking S.A., precum și la funcția contractuală de la Oficiul de Studii Pedologice și Agrochimice. După ce Dorian Alecsandrescu va prelua funcția de director executiv al Poliției Locale Focșani, va mai avea o problemă de rezolvat, în afară de organizarea instituției. Anume, cea a permisului de port armă, pentru că tânărul, acum în vârstă de 33 ani, nu a considerat la vremea potrivită efectuarea stagiului militar. Câteva cursuri de specialitate îl vor lămuri pe ”ginerele”primarului cum se folosește și armamentul din dotare, important este să le și parcurgă. (Z.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.