Politică

Galerie foto | Campanie de informare cu privire la alegerile europarlamentare din 26 mai realizată de PNL Vrancea

Ziarul de Vrancea
8 apr 2019 1453 vizualizări

În ultimele două săptămâni, zeci de localități din Vrancea au fost împânzite de consilierii locali, municipali și județeni ai PNL Vrancea, pentru o campanie de informare cu privire la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Permanent, după alegerile din 2016, consilierii liberali, fie ei municipali, locali sau județeni, au ieșit pe teren alături de alți membri PNL și au discutat cu oamenii, pentru a le prezenta toate proiectele făcute, toate amendamentele depuse și să preia de la cetățeni idei și sugestii. De câteva zile, suntem pe teren pentru a le vorbi oamenilor despre importanța prezenței la vot pe 26 mai”, a precizat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

PNL Vrancea este singurul partid din județ care are doi candidați pe lista națională în vederea alegerilor europarlamentare. Este o premieră. Pe de altă parte, pesediștii nu au curaj să iasă să vorbească vrâncenilor. Și-au bătut joc de România de când au preluat puterea în 2016. Asta este realitatea”, a declarat și deputatul PNL Ion Ștefan . Mai jos puteți vizualiza o galerie foto cu acțiunile liberalilor vrânceni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.