Politică

Foto | Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost vineri în vizită la filiala Vrancea

Ziarul de Vrancea
12 iun 2021 1434 vizualizări

Președintele Partidului Național Liberal și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns vineri dimineață, 11 iunie 2021, la Focșani. Aici, liderul la nivel național al PNL s-a întâlnit cu șefii organizației județene Vrancea și cu o parte din primarii liberali din județ.

Subiectele discutate cu liberalii vrânceni au vizat proiectele de investiții aflate în derulare în Vrancea, inclusiv proiectele propuse a fi incluse în PNRR. Așa cum deja se știe, organizația județeană a PNL și-a exprimat public opțiunea de a-l susține pe Ludovic Orban pentru obținerea unui nou mandat în fruntea Partidului Național Liberal la alegerile interne, care vor avea loc la Congresul din data de 25 septembrie 2021 al partidului.

Ce spun, pe facebook, despre vizita de astăzi a președintelui PNL, Ludovic Orban, Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea și al Consiliului Județean și deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan

”Împreună am schimbat destinul politic al Vrancei și am învins PSD! Împreună am oprit hegemonia baronului roșu și am adus o conducere liberală la șefia județului, care să imprime o altă viziune de dezvoltare!

Împreună am făcut ca PNL Vrancea să obțină la alegeri un scor istoric! Ludovic Orban a fost și va rămâne o locomotivă pentru echipa liberală din Vrancea și din întreaga țară, un apropiat al fiecărui membru. Nu este vrâncean, fie el membru de partid sau cetățean neimplicat în politică, care să îl fi sunat și să nu fi vorbit! Asta arată că politica o faci ascultându-i pe toți!

Continuăm împreună și PNL Vrancea îl va sprijini la președinția PNL pe Ludovic Orban!

Mult succes tuturor celor implicați în aceste zile în campania de alegeri interne a PNL Vrancea!”-Ion ȘTEFAN

”Președintele PNL, Ludovic Orban, într-o scurtă vizită de lucru la Focșani. Împreună cu deputatul Ion Ștefan, prefectul Gheorghiță Berbece, secretarul de stat Nicu Tănase, viceprimarul Focșaniului Ana-Maria Dimitriu, primarii Fănică Popa, Dragoș Ciobotaru și alți colegi liberali am purtat discuții aplicate pe teme actuale care țin de proiectele aflate în derulare în Vrancea.”-Catalin Toma

 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.