Politică

FOTO | Consilierul județean Claudiu Matei a fost ales președintele TNL Vrancea pentru următorii 4 ani

Ziarul de Vrancea
10 mai 2022 4106 vizualizări

Prin intermediul unui comunicat de presă, Tineretul Național Liberal Vrancea anunță alegerea consilierului județean Claudiu Matei în funcția de președinte al organizației pentru următorii 4 ani. Claudiu Matei a fost ales în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, la care au participat aproximativ 300 de tineri liberali din Vrancea, anunță reprezentanții organizației județene. Comunicatul integral: 

”Aproximativ 300 de tineri liberali din județul Vrancea, membri ai organizațiilor locale de tineret, au fost prezenți vineri, 06 mai 2022, la ședința Comitetului de Coordonare Județean al TNL Vrancea pentru a-și alege structura de conducere la nivel județean.

Ne bucură și ne onorează în același timp faptul că la eveniment au fost prezenți colegi de la nivel central și președinți de filialele județene de tineret pentru a susține echipa TNL Vrancea: Mara Mareș - președinte TNL România, Octavian Oprea - secretar general TNL, Codrin Lupu și Alexandru Șerban - prim-vicepreședinți TNL, Adrian Chiran – președinte TNL Giurgiu, Răzvan Constantin – președinte TNL Prahova, Andrei Mihăilescu – vicepreședinte regiunea S-E, Andreea Vintilă – președinte TNL Buzău, Ovidiu Anghel – membru BEX.

Din partea conducerii PNL Vrancea au fost prezenți: Cătălin Toma – președinte PNL Vrancea și președinte al Consiliului Județean Vrancea, Raluca IOAN – senator, subprefecții județului Vrancea, primari, consilieri județeni și locali, președinți de organizații locale PNL și mulți alți invitați, prieteni și parteneri ai organizației județene TNL Vrancea, cărora la mulțumim pentru sprijinul acordat tinerilor.

Claudiu Matei, președinte TNL Vrancea: „Sunt multe motive care m-au determinat să candidez la functia de președinte al Tineretului National Liberal Vrancea. Sunt încăpățânat, iar în cazul de față mă încăpățânez prin tot ceea ce fac, prin tot ceea ce mi-am propus alături de echipa TNL Vrancea și de echipa PNL, să demonstrăm că nu toți politicienii sunt la fel.

Am candidat pentru că Tineretul Național Liberal Vrancea are un merit extrem de important în omul politic de astăzi, Claudiu Matei. Aici m-am înscris, aici am învățat, aici m-am dezvoltat și vreau să folosesc această experienta pentru continuarea proiectelor noastre și implementarea altora noi.

Am candidat pentru că o spun mereu: CRED ÎN PUTEREA PROPRIULUI EXEMPLU, iar noi trebuie să fim un reper și un exemplu pentru generația actuală si pentru tinerii care vin din urmă. De noi depinde viitorul comunităților din care provenim. Dar pentru ca viitorul să sune promițător, trebuie să acționăm cu fermitate în prezent și să facem tot ceea ce depinde de noi ca ideile noastre să prindă contur.

Nu în ultimul rand, candidatura nu a fost dorința unei singure persoane, ci reprezintă o stare de spirit a întregii echipe, iar pe această ocazie le mulțumesc tuturor colegilor mei pentrusprijin, încurajări și implicare.

Sunt mândru să fac parte din echipa TNL Vrancea, iar noul Birou Politic Județean este format din:

  1. Președinte: Matei Claudiu
  2. Prim-vicepreședinte: Cocârlea-Diaconu Cosmina Elena
  3. Prim-vicepreședinte: Țuțoiu Angela
  4. Secretar general: Dogaru Laura Oana
  5. Secretar general adjunct: Moroșanu Ana-Maria
  6. Secretar general adjunct: Neagu Cristina
  7. Vicepreședinte: Bodoc Fănel-Ștefan
  8. Vicepreședinte: Costache Gabriel
  9. Vicepreședinte: Danțiș Cosmin Alin
  10. Vicepreședinte: Lungu Mihăiță Andrei
  11. Vicepreședinte: Macoveiu Petrică
  12. Vicepreședinte: Șușu Alin
  13. Vicepreședinte: Tudor Octavian
  14. Vicepreședinte: Ulmaru Mihaela
  15. Membru: Buchidău Alexandru
  16. Membru: Caloian Mihaela Andreea
  17. Membru: Trofin Andrei-Gabriel
  18. Membru: Plăiașu Cătălina
  19. Membru: Pătrășcan Ionuț
  20. Membru: Barbălată Florin
  21. Membru: Lupu Valentin
  22. Membru: Neșu Valentin
  23. Membru: Timofte Șerban-Gabriel
  24. Membru: Păun Andrei
  25. Membru: Roșu Nicolae Valentin
  26. Membru: Purice Alexandru
  27. Membru: Apostu Ionuț Marius
  28. Membru: Baboi Adrian
  29. Membru: Batog Liliana
  30. Președinte al Comisiei Județene de Regulament al BPJ TNL Vrancea: Șerban Dorin-Alin”-TNL Vrancea

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.