Politică

FOTO | Acțiune de împădurire desfășurată duminică, în Crângul Petrești, la inițiativa Tineretului Național Liberal Vrancea

Ziarul de Vrancea
29 mar 2021 2345 vizualizări

Tineretul National Liberal Vrancea a desfășurat duminică 28 martie 2021, în Crângul Petrești o acțiune de împădurire, la inițiativa organizației municipale de tineret - TNL Focșani, prin Andy-Florin Tufaru - președinte TNL Focșani și Claudiu Matei - președinte TNL Vrancea, eveniment în urma căruia au fost plantați aproximativ 200 de puieți de stejar. Amănunte despre modul în care decurs această acțiune apar într-o postare activată pe contul de facebook TNL Vrancea

 

Trebuie să avem grijă de mediul înconjurător, fie prin acțiuni de plantare de copaci, fie prin acțiuni de ecologizare, ori în ultimele zile au apărut în spațiul online poze cu zone vandalizate din Crângul Petrești, ceea ce nu ar trebui să se întâmple și vrem să tragem un semnal de alarmă în acest sens.

Acțiunea s-a derulat în parteneriat și cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea și Direcției Silvice Vrancea, cărora le mulțumim pentru implicare și ajutor în buna desfășurare a evenimentului.

Persoanele prezente la eveniment, sub supravegherea organizatorilor, au purtat mănuși și mască de protecție, respectându-se toate măsurile împotriva Covid-19.

La acțiunea TNL au răspuns pozitiv și le mulțumim pe această cale: Gheorghiță Berbece - prefectul județului Vrancea, Ion Ștefan - deputat, Neculai Tănase - secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ana Maria Dimitriu - viceprimar al Mun. Focșani, consilierii județeni: Claudiu Matei, Florin Vasilache și Florin Nedelcu, consilierii municipali: Alina Drumea, Cristian Zîrnă, Ionel Costea, Victor Dumitru - director la Direcția Silvică Vrancea,Cătălin Bunghez - director DSP Vrancea, Petrică Tudose - director Ocolul Silvic Focșani.

Mulțumim tuturor participanților pentru implicarea și prezența la evenimentul nostru și ne luăm angajamentul ca astfel de activități vor mai avea loc.

Text informații + foto:TNL Vrancea

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.