Politică

Fostul consilier județean Constantin Guguianu: ”Am distribuit fotografii cu Iliescu, Băsescu și Iohannis, fiecare cu specificul lui”

Ziarul de Vrancea
16 ian 2019 2533 vizualizări

Fostul consilier județean ales  pe lista PSD Vrancea  Constantin Guguianu, a răspuns mai multor întrebări jurnaliștilor de la săptămânalul Newsweek România  după ce a aflat că este cercetat penal după ce a distribuit o imagine trucată cu președintele Iohannis în uniformă nazistă.Pentru început el  s-a declarat deranjat că a primit mesaje „vulgare și grobiene”, și a spus că, dacă era o persoană simplă, „nu se inflama situația”.

Constantin Guguianu, fostul  consilier județean intrat în Consiliul Județean Vrancea pe lista PSD , care a demisionat recent din ”demnitatea publică, dar şi din calităţile deţinute în cadrul organizaţiei PSD Vrancea”,după ce a distribuit o fotografie trucată cu președintele Iohannis în uniformă nazistă și care este cercetat penal acum, a declarat pentru newsweek.ro că a fost o glumă și că a distribuit, de fapt, trei fotografii – cu Ion Iliescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis – „fiecare cu specificul lui”.

„N-am distribuit în mod special fotografia președintelui Iohannis, ci am distribuit trei fotografii cu președintele Iliescu, Băsescu și Iohannis, fiecare cu specificul lui. Eram într-un grup de prieteni când am primit postarea și am vizionat-o împreună și așa din joacă am zis să-i dăm drumul pe rețeaua de socializare, am înghițit această glumă și i-am dat drumul, dar fac precizarea că am distribuit cu toți trei președinții: Iliescu îmbrăcat în uniformă militară rusească, Băsescu în uniformă de boschetar. Referitor la cele două fotografii, au fost comentarii puține, mai mult hazlii”, a spus fostul consilier PSD, pentru Newsweek România.

Constantin Guguianu s-a declarat deranjat că a primit mesaje „vulgare și grobiene” după ce a distribuit fotografia trucată cu președintele și a spus că „faptul că se revoltă 1.000 de oameni și îmi adresează 1.000 de mesaje vulgare și grobiene, nu văd un aspect benefic în societate”.

Citiți întreg articolul publicat în săptămânalul Newsweek România accesând tilul alăturat Consilier PSD: Am distribuit fotografii, cu Iliescu, Băsescu și Iohannis, fiecare cu specificul lui

Citiți și:Trucaj foto scandalos, distribuit pe facebook de consilierul județean PSD Vrancea Constantin Guguianu;

Consilierul judeţean PSD Constantin Guguianu, obligat să demisioneze, după scandalul distribuirii pozei trucate;

Dosar penal, după scandalul postării fostului consilier judeţean Constantin Guguianu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Valentin Filip, acum 1889 zile, 57 minute, 55 secunde
Domnul Constantin Guguianu nu a inteles nimic . Motivul ? Habar nu are , cat de cat , de legile acestei tari . Uniforma ruseasca , ,, costumul " de cersetor - aparitia publica a acestora - nu sunt citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.