Politică

Foștii premieri îi aruncă mănușa lui Oprișan | Victor Ponta și Mihai Tudose lansează Pro România în Vrancea

Ionel Sclavone
9 mar 2019 3848 vizualizări

Foștii premieri Victor Ponta și Mihai Tudose se vor afla duminică, 10 martie, la Focșani, unde vor purta discuții pentru lansarea organizației locale a partidului Pro România și vor participa la un meci de handbal la Sala Polivalentă, unde are loc în acest week-end final four-ul cupei României

Sursele noastre susțin că fostul premier Mihai Tudose, originar din județul vecin Brăila, va ajunge în jurul orei 11.30 împreună cu mai mulți lideri ai partidului. Este foarte posibil ca printre aceștia să se afle Marian Neacșu și Nicolae Bănicioiu. Ei se vor întâlni, într-un spațiu situat pe Bulevardul Unirii la nr. 5 – sediul viitoarei organizații județene - cu mai mulți simpatizanți și membri ai unui comitet de inițiativă împreună cu care urmează să pună bazele filialei Pro România Vrancea.

Câteva ore mai târziu, în jur de 15.30, va ajunge la Focșani și Victor Ponta, președintele Pro România. Împreună cu Mihai Tudose și ceilalți membri ai partidului, de la nivel central și de la Vrancea, fostul premier Ponta va participa, în calitate de spectator, la unul din meciurile de handbal din cadrul turnelui Final Four al Cupei României ce se vor desfășura în Sala Polivalentă în acest week-end.

Citiți și:Lansarea organizației Pro România la Focșani, în prezența lui Victor Ponta și a lui Mihai Tudose 

Fostul premier Victor Ponta își pregătește partidul pentru alegerile europarlamentare. Victor Ponta va veni mâine (n.r. duminică 10 martie 2019) după-amiază, la Focșani, în calitate de președinte al noului său partid, Pro România. Fostul prim ministru și ex-președinte al PSD se va întâlni cu simpatizanții și membrii grupului de inițiativă din Vrancea, care s-au înscris în acest partid. De asemenea, Ponta va fi prezent la Sala Polivalentă din Focșani pentru a asista la finalele ultimei faze a Cupei României la handbal masculin. Înaintea lui, în jurul orei 11.00, vor veni la Focșani alți lideri ai Pro România, precum Mihai Tudose, Nicolae Bănicioiu sau Marian Neacșu. Aceștia se vor ocupa de aspectele organizatorice și de stabilirea echipei de conducere a organizației Pro România Vrancea. Întâlnirea va avea loc la sediul organizației, pe Bulevardul Unirii Nr.5 din Focșani. cei mai mari adversari ai lui Liviu Dragnea, reprezintă o provocare lansată la adresa lui Marian Oprișan. În urmă cu aproape un an, într-una din primele sale ieșiri publice, Victor Ponta l-a asemănat pe Marian Oprișan cu o ”râmă politică”, după ce șeful PSD  Vrancea a declarat că fostul premier ar fi ajuns președinte al PSD cu ajutorul SRI-ului condus de George Maior.

Sursa:Proromania Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.