Politică

Focșăneanul Octavian Oprea sancționat politic și administrativ ca principal responsabil de jignirea PSD-iștilor la școala de vară a TNL

Ziarul de Vrancea
24 sep 2022 5407 vizualizări
Liberalul Octavian Oprea originar din Focșani  era secretar general al TNL și vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.Fiind considerat principalul responsabil ca organizator al evenimentului, desfășurat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice( PSD), Octavian Oprea și-a pierdut atât funcția de secretar general al TNL cât și pe aceea de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.
Liberalul Octavian Oprea originar din Focșani era secretar general al TNL și vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.Fiind considerat principalul responsabil ca organizator al evenimentului, desfășurat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice( PSD), Octavian Oprea și-a pierdut atât funcția de secretar general al TNL cât și pe aceea de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.

Amănunte pe acest subiect au fost făcute publice prin intermediul unei postări activată pe contul de facebook Partidul Naţional Liberal

În urma incidentelor petrecute în cadrul Școlii de vară a TNL, conducerea Partidului Național Liberal a decis să ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului.

Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice.

„Partidul Național Liberal se delimitează de astfel de comportamente care nu fac decât să atace principiile și valorile care stau la baza întregii noastre activități. Ne dorim alături de noi cât mai mulți tineri care să înțeleagă că PNL este ghidat de demnitate, solidaritate și respect. Avem nevoie ca tânăra generație să înțeleagă că schimbarea are loc numai prin implicare, iar implicarea necesită asumarea unui rol în societatea din care facem parte.”

Totodată, premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, considerând că modul în care acesta s-a comportat este incompatibil cu funcția publică.

Text informații + fotoPartidul Naţional Liberal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.