Politică

Femeile din ALDE, alături de antreprenorii români, în campania «Eu cumpăr Fabricat în România»

Ziarul de Vrancea
24 nov 2021 995 vizualizări

Organizația Femeilor Liberal Democrate din ALDE repune în drepturi eticheta "Fabricat în România", într-un demers național de susținere a produselor românești, pentru ca acestea să recâștige piața internă de consum.

Fabricat în ROMÂNIA!

OFLDE se solidarizează astfel cu românii pentru care alegerea responsabilă este, întotdeauna, aceea de a achiziționa produse autohtone de calitate, în locul celor de import, care fac adesea o concurență neloială. 

Femeile liberal democrate și-au propus să atragă atenția, la nivelul întregii țări, asupra importanței de a sprijini întreprinzătorii români, în condițiile în care devine pe zi ce trece mai dificil pentru aceștia să mențină locurile de muncă și condițiile salariale pe timp de criză. 

Membrele OFLDE vor distribui materiale informative prin care vor să îi responsabilizeze pe români cu privire la rolul decisiv pe care îl pot avea în relansarea economiilor locale, dar și să tragă un semnal de alarmă referitor la nevoia ca statul să se implice mai mult în sprijinirea inițiativei private, în toate regiunile țării, fără excepție.

«Continuăm, în cadrul OFLDE, demersurile pentru o Românie Demnă, care înseamnă și o Românie unde avem încredere în produsele fabricate aici și în oamenii din spatele fiecărei mărci. Deși ne-am promis, pe timpul izolării de la începutul crizei sanitare, că vom avea mai multă grijă de România și că vom susține, fiecare dintre noi, întreprinzătorii autohtoni, de-a lungul ultimilor doi ani ne-am îndepărtat de acest angajament. Solidaritatea de care noi trebuie să dăm dovadă începe cu schimbarea rutinei de cumpărături. Dacă alegem un produs fabricat în țară, în locul unuia din import, înseamnă că ne pasă de România. Cumpărând produse și servicii românești, ne asigurăm că banii noștri rămân acasă, în țară, și contribuie la redresarea economică după criză. De asemenea, ne asigurăm că membrii familiei noastre, prietenii, vecinii și cunoscuții au un loc de muncă și își pot întreține, la rândul lor, familiile.

 Alături de colegele din Organizația de Femei a ALDE, ne propunem să îi convingem pe cât mai mulți români că e un gest minim de încredere, respect și responsabilitate să sprijinim antreprenorii noștri greu încercați de criză, dar și produsele și serviciile 100% românești. Bineînțeles, respect și responsabilitate trebuie să existe și din partea acestora pentru noi, cumpărătorii! Trebuie să înțelegem cu toții că promovând produse și afaceri românești, promovăm România.», a spus Mihaela Hușanu, președintele Organizației Femeilor Liberal Democrate (OFLDE) din ALDE.

Femeile liberal democrate vor organiza și sesiuni online de informare și educare a consumatorilor, astfel încât aceștia să cunoască standardele de calitate pentru produsele fabricate în România și să le poată compara cu acelea provenite din import .

,,A cumpăra ceva fabricat în România este un gest patriotic care denotă încredere, responsabilitate şi respect. Respect pentru rudele, prietenii şi cunoştinţele noastre care lucrează într-o fabrică şi care astfel îşi păstrează locurile de muncă, pentru meşterul popular care trăieşte din ceea ce produce în atelierul lui, pentru antreprenorul român care a cheltuit banii familiei ca să-şi dezvolte afacerea ”- acesta este mesajul președintelui ALDE Filiala VRANCEA , Ionel CEL-MARE.

Biroul de presă  Comunicat de presă

ALDE  - Filiala VRANCEA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.