Politică

Elevii, implicați în acțiuni politice?

Mihaela Vlădescu
16 feb 2018 2945 vizualizări

Ședința de CL de miercuri seara s-a încheiat în aceeași notă în care a început - penibil. Dacă debutul ședinței ordinare a fost marcat de scandalul izbucnit ca urmare a restricționării accesului în sală al unora dintre consilierii opoziției și câțiva focșăneni care doreau să asiste la discuțiile aleșilor, finalul ședinței a lăsat un gust amar tutur celor care au fost martori.

O tânără, elevă a Liceului Pedagogic,   s-a înscris la cuvânt, la capitolul Diverse, aceasta lecturând o "Scrisoare deschisă", laudativă la adresa primarului Cristi Misăilă. Vizibil emoționată, tânăra a fost lăsată singură de către colegii săi de la Consiliul Local al Tinerilor care nu au mai avut răbdarea necesară să asiste la o ședință care a durat mai bine de 4 ore, din cauza discuțiilor în contradictoriu.  Florentina Mircea a lăudat activitatea actualului primar, criticând, în același timp, consilierii opoziției, ridicând serioase semne de întrebare în cerea ce privește autorii textului. Tânăra le-a cerut consilierilor să îl susțină pe actualul primar, iar cei care nu o fac, să demisioneze, aspect care lasă un gust amar având în vedere că vine din partea unui reprezentant al tinerei generații, generație care sperăm să schimbe mentalități în România.  Din păcate, liceanca s-a lăsat manipulată, ceea ce ar trebui să îi facă pe cei care care au gândit această coregrafie să lase privirea în pământ, sau a fost crescută cu o mentalitate moștenită de pe vremea comuniștilor, ceea ce este cu adevărat tragic. 

Citiți și:Cât de jos a fost coborâtă ștacheta modului de a înțelege și face politică în Consiliul Local Focșani!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.