Politică

După alegeri ”altfel” cu metoda ”autobuzul”, la USR-PLUS Focșani se exersează și „comunicare altfel”

Ziarul de Vrancea
2 iul 2021 1736 vizualizări

La aproape patru zile de la încheierea alegerilor interne și vehicularea în toată această perioadă a știrilor neoficiale „pe surse” în presa locală, noua conducere a organizației USR-PULS Focșani face public un comunicat de presă pe acest subiect. Încercând probabil și un exercițiu de comunicare „altfel” în presa locală din Vrancea, acum în epoca știrilor în timp real. Aceasta evident, după încheierea cu succes a alegerilor „altfel” cu poliția și „metoda autobuzul”, finalizate după două săptămâni. Citiți mai  jos comunicatul de presă al USR-PLUS Focșani, transmis cu promptitudine presei locale din Vrancea, la aproape 4 zile de la încheierea alegerilor interne.

<<COMUNICAT DE PRESA USR- PLUS FOCSANI:Rezultat alegeri locale Filiala USR PLUS Focșani

În urma alegerilor interne care au avut loc în data de 27.06.2021, filiala USR- PLUS Focșani are o nouă structură de conducere.

Prin votul a 73,9% dintre alegători, noul Birou Local USR PLUS Focșani, format din 7 membri este următorul:

Atanasiu Corina - Președinte

Bercuci Ion - Vicepreședinte

Țigănuş Radu - Vicepreședinte

Lepadatu Mihăiță

Andronache Dorin

Lupu Petruț

Tătaru Alexandra

“A fost o cursă extrem de strânsă, cred că am demonstrat că se poate să ne purtăm civilizat între noi, indiferent de partidul din care provenim și cu colegii noștri veniți în postura de alegători. În general, procesul a decurs bine, fără evenimente deosebite. După o muncă istovitoare, procesul de numărare și renumărare a voturilor s-a încheiat luni, 28 iunie, la ora 18.00.” a precizat Corina Atanasiu, noul președinte al BL USR PLUS Focșani.

“ Propun noului Birou Local pe care îl voi coordona, trei obiective bine definite pentru următorul mandat: TRANSPARENȚĂ - noi reglementări interne ale filialei care vor permite tuturor membrilor să participe la ședințele Biroului Local, să primească informații despre decizii, să se implice în proiecte și inițiative; COMUNICARE EFICIENTĂ - avem la dispoziție o nouă platformă de administrare a activității partidului care trebuie utilizată la capacitate maximă astfel încât să se asigure coerența acțiunilor filialei și integrarea acestora în fluxul național; IMPACT ȘI CREȘTERE - dezvoltarea filialei prin mărirea numărului de membri și identificarea de grupuri noi care pot fi atrase către partid prin comunicare ajustată, promovarea proiectelor pentru creșterea calității vieții în municipiul Focșani (smart city, protecția mediului, educație, grija pentru seniori)”, a mai declarat Corina Atanasiu.

Avem nevoie de dumneavoastră pentru a reuși!

Vă așteptăm alături de noi, în USRPLUS, pentru a schimba în bine Focșaniul!>>

Text informații :USR Focșani

Citiți și:Politică „altfel” în Vrancea. Metoda „autobuzul”, folosită la alegerile organizației USR-PLUS Focșani din 27 iunie 2021


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.