Politică

Dovedindu-și încă o dată resentimentele pentru primarul de la Ciorăști, șefii PSD Vrancea îl atacă cu disperare

Ziarul de Vrancea
16 iul 2019 3145 vizualizări

Prilejul ar fi o pretinsă groapă de gunoi ilegală, descoperită în ultimele zile la Ciorăști. De menționat că pentru probleme precum cea reclamată la Ciorăști, sesizate de mai multe ori de cititori ai Ziarului de Vrancea, cum ar fi, spre exemplu, la Obrejița sau Vidra, aceiași șefi ai PSD Vrancea n-au catadicsit să transmită comunicate de presă similare celui ce poate fi citit mai jos. Prin urmare, aplicarea unor unități de măsură diferite în judecarea unor realități identice din Vrancea este evidentă în acest caz. Și devoalează evident ”setea” de răzbunare politică a șefilor PSD din județ pe edilul de la Ciorăști.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat că dinții ascuțiți ai șefilor PSD Vrancea pentru primarul Nicolae Braicău al comunei Ciorăști se mai explică sigur prin ceva. Nu o dată, inițiativele acestuia, fără îndoială unul dintre cei mai eficienți și activi primari din județ, s-au constituit în adevărate exemple de urmat pentru ceilalți edili din Vrancea, indiferent de culoarea lor politică.

Citiți și:Pesediștii ies la atac după ce au pierdut alegerile europarlamentare în Vrancea , și se iau de cel mai performant primar al PNL din județ;

Galerie foto + VIDEO | Imagini cu gunoi aruncat prin localități ale județului față de care șefii PSD Vrancea n-au avut nici o reacție

”Organele abilitate să ia măsuri în cazul gropii de gunoi ilegale de la Ciorăști

Organizația PSD Vrancea consideră că primarul PNL al comunei Ciorăști este un ipocrit cu limbaj dublu, în sensul că una afirmă și alta face!

Ca orice liberal, Nicolae Braicău țipă cât îl țin plămânii că dorește ca România să fie condusă cât mai corect cu putință însă, în fapt, acesta comite toate fărădelegile posibile în comuna domniei sale.

Dacă până în primăvara lui 2019, Braicău defila cu ”fără penali în funcție”, din primăvară acesta a lăsat-o mai moale căci a fost trimis în judecată pentru infracțiuni electorale, comise la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014.  

Însă, faptul că a fost trimis în judecată pare că nu a fost suficient pentru primarul liberal care a continuat fărădelegile în comunitatea sa, aducând grave prejudicii mediului înconjurător.

În fapt, liberalul Nicolae Braicău a ieșit din proiectul ”Vrancea Curată”, cel care prevedea realizarea unui Sistem Integrat de Management al Deșeurilor și a făcut o groapă ilegală de gunoi la marginea comunei. Practic, primarul PNL a refuzat ca localitatea Ciorăști să fie parte a unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin care deșeurile din Vrancea vor fi gestionate în baza tuturor normelor europene în vigoare și, în schimb, a ales să încalce toate normele de mediu, să ignore legislația în domeniu și să realizeze o groapă de gunoi ilegală care afectează grav mediul înconjurător, dar care poate afecta, în primul rând, și sănătatea cetățenilor din Ciorăști, dar și din comunitățile limitrofe.

Din punct de vedere juridic, primarul Nicolae Braicău (PNL) a comis un abuz în serviciu și solicităm organelor competente să se sesizeze în acest caz revoltător.

Am spune că nu este posibil ca în anul 2019 reprezentantul unei comunități să aibă un astfel de comportament într-o chestiune atât de sensibilă cum este mediul înconjurător însă, având în vedere să este vorba despre un reprezentant al PNL, nimic nu ne mai miră.

Avem convingerea că astfel de comportamente vor fi sancționate de către cetățeni si solicităm public organelor abilitate să întreprindă toate măsurile și procedurile legale, pentru a limita efectele distructive ale unei astfel de bombe ecologice și de a sancționa conform legii pe cei responsabili de crearea unui astfel de pericol care atentează la siguranța cetățenilor și a mediului înconjurător.”

Biroul de Presă al PSD Vrancea

Citiți și:CJ Vrancea se războiește iar cu Primăria Ciorăști pentru proiectul „Vrancea Curată”;

VIDEO!!! Primării de top: Primarul separatist, care a refuzat "Vrancea Curată" a lui Oprişan: “Sunt un luptător!”;

Faza zilei:”Vrancea curată”,surprinsă de-o cameră foto, în curtea sediului PSD Vidra!;

Scandal pe tema gunoiului menajer la Milcovul;

Comuna Obrejița sub asediul gunoaielor la început de an 2018;

Vrancea curată, de gunoaie invadată | Curtea primăriei Obrejița s-a transformat în rampă de gunoi;

Slobozia Bradului | Groapă de gunoi din ”Vrancea curată”, arzând


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.