Politică

Metoda lui Misăilă, discipolul politic al lui Dragnea, Dăncilă și Oprișan, de a obliga opoziția din CL Focșani să voteze cum vrea el

Ziarul de Vrancea
9 iul 2020 3130 vizualizări
Primarul Cristi Valentin Misăilă,discipol politic al lui Dragnea,Dăncilă și Oprișan, vrea să oblige opoziția din CL Focșani, reprezentată în această fotografie de consilierii Costel Bîrsan și Nicu Tănase, să voteze cum vrea el, târând-o prin instanțele de judecată.
Primarul Cristi Valentin Misăilă,discipol politic al lui Dragnea,Dăncilă și Oprișan, vrea să oblige opoziția din CL Focșani, reprezentată în această fotografie de consilierii Costel Bîrsan și Nicu Tănase, să voteze cum vrea el, târând-o prin instanțele de judecată.

Primarul Cristi Valentin Misăilă și secretarul municipiului Focșani, Eduard Corhană, i-au dat în judecată pe consilierii locali PNL și pe consilierul, ales pe lista UNPR, Costel Bîrsan. Motivul acțiunii în justiție cu ”obligația de a face” și pretinderea plății unui prejudiciu material de a 236.582 de lei, este  votul de abținere dat de cei 9 consilieri din opoziție la un proiect ce datează de la începutul lui 2019 care se referea la aprobarea unor documentații cadastrale, prin care au au fost modificate suprafeţele unor străzi din Focșani.

Concret primarul Cristi Valentin  Misăilă, Primăria Focșani și cu secretarul Eduard Corhană au trimis în judecată, pe consilierii locali din opoziție pentru că aceștia s-au abținut de la vot la proiectul amintit (care se referea la aprobarea unor documentații cadastrale, prin care au au fost modificate suprafeţele unor străzi din Focșani) din Consiliul Local.

Referitor la acest proces care a fost strămutat în instanța de la Brăila având termen chiar astăzi, miercuri 8 iulie 2020 , acesta are ca obiect ”obligația de a face” pentru acei consilieri din opoziție din CL Focșani dar și obligarea în solidar a acestora la plata unui prejudiciu material de a 236.582 de lei, rezultat ca urmare a refuzului de însuşire a inventarului actualizat. Într-o conferință de presă susținută marți, 7 iulie 2020, consilierul local Costel Bîrsan unul dintre cei nouă opozanți ai lui Misăilă trimis în judecată pentru că s-a abținut la proiectul de însuşire a inventarului actualizat al străzilor din Focșani a precizat următoarele:”Poți trimite pe cineva în judecată dacă, votul lui a adus prejudicii însemnate bugetului local sau comunității. Dar pentru că te abții la vot să fii dat în judecată este strigător la cer și este primul pas spre totalitarism, spre dictatura bolșevică a PSD-lui.Este un atentat monstruos la democrație.” 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.