Politică

Din ciclul politica te urcă, politica te coboară: un exemplu concret cu doi tineri politicieni vrânceni

Ziarul de Vrancea
17 feb 2021 3868 vizualizări

În aceeași zi, marți, 16 februarie 2021, USR-istul vrâncean Liviu Mălureanu a fost numit președinte al ANFP, iar liberalul vrâncean Ovidiu Burdușa a părăsit postul de secretar de stat de la Departamentul Românilor de Pretutindeni.

În Monitorul Oficial de marți 16 februarie 2021, au fost publicate două decizii care-i privesc pe doi tineri politicieni vrânceni cu funcții în statul român.

Este vorba de vicepreședinte USR-PLUS, Liviu Mălureanu, fost candidat în Vrancea al alianței la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut la Camera Deputaților, care a fost numit președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, funcție care are rang de secretar de stat. Mălureanu o înlocuiește pe liberala Violeta Vijulie.

Pe de altă parte, liberalul vrâncean Ovidiu Burdușa a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni. Locul lui Ovidiu Burdușa va fi luat de Oana Ursache, reprezentant al USR-PLUS.

Citiți ce spune într-o postare pe contul său de facebook Ovidiu Burdușa după eliberarea din funcție de ieri marți 16 februarie 2021

”Mandatul de secretar de stat în Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a fost pentru mine o experiență onorantă, precum și o ocazie de a primi câteva lecții de viață care sigur se vor dovedi utile în viitor.

Mulțumesc echipei de la DRP pentru tot sprijinul și pentru toate eforturile depuse în aceste 14 luni. Știu că nu a fost ușor, dar împreună am reușit să construim proiecte durabile în beneficiul românilor de pretutindeni!

Succes, Oana. 

Rezultatele muncii noastre le puteți regăsi aici ????➡️http://dprp.gov.ro/web/raport-de-activitate-drp-2020/

Atât numirea lui Liviu Mălureanu, cât și eliberarea din funcție a lui Ovidiu Burdușa reprezintă încă un exemplu concret al faptului că politica te urcă, dar tot ea te și coboară.Și că nimeni nu este veșnic în vreo funcție politică!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.