Politică

Din 01 Octombrie 2019, Biroul Electoral Județean Vrancea, pentru alegerile prezidențiale este în formulă completă

Ziarul de Vrancea
2 oct 2019 3149 vizualizări

Începând de marți 01 Octombrie 2019 Biroul Electoral Județean de Circumscripție Nr.41 Vrancea este în formulă completă.

Aceasta după ce s-au tras la sorți reprezentanții partidelor fără grupuri parlamentare, care au candidați la alegerile prezidențiale din 10 și 24 noiembrie.În urma acestei operațiuni vor avea reprezentanți în Biroul Electoral Județean de Circumscripție Nr.41 Vrancea la alegerile prezidențiale din 10 și 24 noiembrie 2019 și  candidații Alianței UN OM – Mircea Diaconu – și, respectiv, Dreptei Liberale – Viorel Cataramă. Având în vedere că anterior, se aleseseră judecătorii care vor conduce BEJ și se desemnaseră reprezentanții partidelor cu grupuri parlamentare: PSD, PNL, USR, UDMR, PMP acum se cunosște componența nominală a  Biroul Electoral Județean de Circumscripție Nr.41 Vrancea pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.Iată care este aceasta: judecători: Simona Nicolau – președinte, Măndica Badiu – locțiitor, Mariana Grădinescu – membru; Ionuț Halici – PSD, Carmina Bordea – PNL, Cristian Vîrnă – USR-PLUS, Cătălin Ocheșelu – UDMR, Sorin Hornea – PMP, Cornel Uluitu – Alianța UN OM, Ionel Avram – Dreapta Liberală și un reprezentant al Autorității Electorale Permanente.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.