Politică

Deși Misăilă se plânge că posturile municipalității nu au căutare, rudele colegilor săi de partid ,par să-l contrazică!

Ziarul de Vrancea
12 iul 2017 2945 vizualizări

Social-democrații focșăneni își angajează rudele în Primăria Focșani într-o perioadă în care primarul Cristi Misăilă susține că posturile scoase la concurs nu sunt interesante pentru eventualii doritori.

Spre exemplu, postul de arhitect-șef este liber de aproape un an, posturile de electricieni de la Direcția de Dezvoltare nu au fost ocupate, iar alte posturi n-ar fi căutate.

Paradoxal este faptul că rudele unor oameni din PSD au găsit posturi interesante de ocupat în Primăria Focșani, iar angajările din ultima vreme nu prea confirmă teoria edilului-șef.

Așa se face că Luminița Nicoleta Nistoroiu, fostă Gavrilă, a fost angajată recent la Biroul de urmărire, încasare și executare silită. Pe 9 iulie a. c. ea s-a căsătorit cu Alex Nistoroiu, consilier local PSD, iar naș de cununie le-a fost consilierul local PSD Mihai Nedelcu.

Un alt caz este cel al doamnei Elena Veronica Nistoroiu, rudă și ea cu Alex Nistoroiu, cel care este fiul fostului viceprimar PSD Neagu Nistoroiu. Elena Nistoroiu a fost angajată recent la Biroul de Achiziții Publice.

În fine, o altă angajare recentă în Primăria Focșani este cea a Marilenei Matișan, soția lui Dragoș Matișan (membru PSD), fratele fostului viceprimar PSD și consilier local Bogdan Matișan. Marilena Matișan a fost angajată la Departamentul Juridic al municipalității.

Iată cum posturile ”neatractive” din Primăria Focșani s-au ocupat cu rude ale membrilor PSD, în vreme ce primarul Cristi Misăilă este acuzat că dă o grămadă de bani unor firme cu probleme pentru ca acestea să-l învețe cum să gestioneze personalul din subordine. (C. F.)

 ​


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cosmin , acum 2473 zile, 5 ore, 2 minute, 13 secunde
Aceasta este modalitatea arhaica de a conduce administratia orasului Focsani si chiar a judetului Vrancea, care din pacate duce la lehamite din partea cetatenilor. De fapt este vorba de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.