Politică

Deputatul vrâncean Dragoş Bârlădeanu a demisionat din grupul parlamentar PSD

Ziarul de Vrancea
28 oct 2020 3795 vizualizări

Dragoş-Petruţ Bârlădeanu, deputat de Vrancea ales pe listele PSD, a demisionat din grupul parlamentar al PSD, cererea lui fiind supusă ieri dezbaterii în şedinţa Biroul Permanenr al Camerei Deputaţilor.

Deputatul de Vrancea a precizat că, din data de 22 octombrie, nu mai este membru al grupului parlamentar al PSD, din care şi-a dat demisia, şi va face parte din grupul deputaţilor neafiliaţi. Se pare că în ultimele săptămâni el a ales să se poziţioneze lângă Marcel Ciolacu în conflictul acestuia cu Marian Oprişan, însoţindu-l chiar în ultima vizită e care acesta a făcut-o în Vrancea. Ca urmare a acestui fapt, el a fost înlocuit din funcţia de secretar general al PSD Vrancea şi nici nu a mai prins loc pe listele de candidaţi ai PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Cu ce s-a făcut remarcat parlamentarul de Vrancea Dragoş-Petruţ Bârlădeanu de-a lungul timpului

 La loc de frunte s-au aflat mesaje de genul “Iohannis reprezintă interesele străinilor”, “Iohannis a vândut copii în străinătate”, “Iohannis nu e ortodox ”. Toate aceste mesaje negative s-au întors împotriva candidatului PSD, la un moment dat.

Citiți și:Faza zilei:Dragoş Bârlădeanu, Klaus Iohannis şi sindromul "Demagogus Latrans"articol publicat în Ziarul de Vrancea la rubrica Puls pe 18 noiembrie 2014

Unul dintre motivele pentru care premierul Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale îl reprezintă campania negativă pe care au dus-o social-democraţii atât în mediul online, cât şi în întâlnirile directe cu oamenii. La loc de frunte s-au aflat mesaje de genul “Iohannis reprezintă interesele străinilor”, “Iohannis a vândut copii în străinătate”, “Iohannis nu e ortodox etc.” Toate aceste mesaje negative s-au întors împotriva candidatului PSD.

Drept răsplată, în Focşani, fieful baronului Marian Oprişan, Klaus Iohannis a câştigat alegerile. Iar dovezile că am avut o campanie electorală infectă au apărut chiar şi după încheierea alegerilor. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, social-democratul Dragoş Bârlădeanu, apare într-un material video postat ieri pe Internet în care susţine că preşedintele ales al României ar fi vândut copii în occident, inclusiv din Vrancea, iar din banii obţinuţi şi-ar fi cumpărat "prima casă". "De ce nu trebuie ales acest Iohannis? Pentru că acest Iohannis, înainte să fie primar a vândut copii în străinătate. Copii din Vrancea, din România, din Vidra, au fost vânduţi în străinătate pe bani grei. Are şase case. Prima casă şi-a făcut-o din banii pe care i-a câştigat de pe urma copiilor vânduţi”, le-a spus unor cetăţeni din Vidra trimisul lui Oprişan. Discursul manipulator a fost susţinut luni, 11 noiembrie 2014, în timp ce autorităţile judeţene inaugurau în faţa oamenilor din Vidra, culmea, începerea reparaţiilor electorale la un drum local. Înregistrarea de inspiraţie FSN-istă arată că sindromul "Demagogus Latrans" a infectat grav PSD Vrancea şi oamenii lui Oprişan. Vicepreşedintele CJ nu a fost de găsit ieri pentru a i se consemna un punct de vedere, dar ziarul nostru îi va oferi dreptul la replică. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.