Politică

Deputatul USR, Claudiu Năsui își deschide cabinet parlamentar la Focșani

Ziarul de Vrancea
25 apr 2018 2132 vizualizări

USR Vrancea vă invită la deschiderea cabinetului parlamentar al deputatului USR Claudiu Năsui, care va avea loc sâmbătă, 28 aprilie,2018, la sediul din strada Cuza Vodă, nr. 10 din Focșani, de la ora 11.00.

După evenimentul de deschidere a biroului parlamentar, de la ora 14.00, simpatizanții USR sunt invitați să se alăture deputatului Claudiu Năsui și echipei USR Vrancea și pe străzile Focșaniului, unde vor strânge împreună semnături pentru campania de susținere a inițiativei cetățenești „Fără penali în funcții publice”.

Claudiu Năsui, economist specializat în finanțe, este deputat USR de București, acesta fiind al doilea cabinet parlamentar pe care îl deschide, pentru a discuta și împreună cu cetățenii din Vrancea despre problemele lor și pentru a le reprezenta interesele în Parlament.

Evenimentul va fi deschis de o conferință de presă, la care îi invităm pe reprezentanții presei locale, urmată de o discuție deschisă cu simpatizanții USR.

Sediul cabinetului parlamentar al deputatului Claudiu Năsui, unde vor avea loc periodic audiențe ale cetățenilor, va coincide cu cel al filialei USR Vrancea (strada Cuza Vodă, nr. 10 din Focșani). Deși a solicitat Primăriei Focșani un spațiu pentru a-și deschide un birou parlamentar în municipiul Focșani, răspunsul primarului Cristi Misăilă a fost unul negativ, precizând că nu există spații libere care pot fi atribuite în acest sens.

Vă așteptăm sâmbătă, 28 aprilie 2018, de la ora 11.00, pe strada Cuza Vodă, nr. 10 din Focșani (lângă tribunalul vechi) la deschiderea oficială a cabinetului parlamentar și la dialogul cu deputatul Claudiu Năsui despre problemele județului Vrancea, despre temele politice actuale și despre campania susținută de USR, „Fără penali în funcții publice”.

                                                                              

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.