Politică

Deputatul PSD de Vrancea, Nicușor Halici a votat pentru demiterea ministrului Transporturilor

Ziarul de Vrancea
3 apr 2019 1790 vizualizări

Deputatul PSD Nicușor Halici, unul dintre oamenii de încredere ai lui Marian Oprișan, a votat pentru demiterea ministrului Transporturilor, Răzan Cuc, la moțiunea simplă depusă de opoziție împotriva acestuia. 

Alți doi deputați PSD au votat, de asemenea, pentru, justificarea fiind funcționarea defectuoasă a sistemului de vot. Deputaţii PSD Lia Olguţa Vasilescu, Nicuşor Halici şi Damian Florea au votat pentru moţiunea simplă prin care partidele de Opoziţie cereau demisia ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, intitulată „Mandatul ministrului Cuc cu numărul trei, este unul de nota 3”, potrivit rezultatului votului electronic, afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor. Ceilalți 117 depuați PSD au votat împotriva moțiunii. Liga Olguța Vasilescu, secretarul Camerei Deputaților, a susținut că nu a votat pentru moțiune și că sistemul electronic de votare a avut erori tehnice. "Nu, am votat contra moţiunii. Aţi văzut că a dat rateuri toată ziua sistemul de vot. Cu siguranţă a fost eroare. S-a blocat de mai multe ori sistemul de vot. Eu nu am altă explicaţie. Eu ştiu cum am votat", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, pentru Mediafax. Aceasta a afirmat că, probabil, același lucru s-a întâmplat și în cazul celorlalți doi deputați PSD care au votat pentru moțiune.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.