Politică

Deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan:Piețele în aer liber din Focșani și din întreg județul Vrancea rămân deschise!

Ziarul de Vrancea
8 nov 2020 3236 vizualizări

Într-o postare activată pe contul său de facebook, deputatl PNL de Vrancea, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării, și Administrației ,  Ion ȘTEFAN explică faptul că piețele în aer liber din Focșani și din întreg județul Vrancea rămân deschise.

Acolo unde anumite sectoare de piață funcționează în spațiu închis, cum este sectorul lactate, în Piața Moldovei din Focșani, acesta poate fi relocat, în spațiu deschis, pentru ca toți producătorii, toți agricultorii și comercianții să își vândă mărfurile.

Șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a explicat clar Hotărârea de Guvern: piețele în spații deschise își continuă activitatea, așa că piețele de la Focșani, Adjud, Panciu sau Dumbrăveni nu se închid!

Asta în ciuda fake news-urilor împrăștiate de pesediști, doar cu scopul de a învrăjbi lumea!

Chiar și în situație de pandemie, cu respectarea regulilor de protecție, am găsit soluții pentru ca producătorii să-și poată vinde produsele și vrâncenii să le poată cumpăra.

Doar spațiile închise vor fi restricționate, iar administrațiilor locale li se dă posibilitatea înființării piețelor volante.

Aceste măsuri sunt luate pentru sănătatea noastră a tuturor. Invit politicienii de la PSD să se gândească la binele vrâncenilor și să nu mai ia în brațe minciuna pentru a instiga și a crea panică pentru că nu este cazul!

Îi îndemn pe toți vrâncenii să respecte cu strictețe măsurile de prevenție și limitare a răspândirii virusului. Având grijă de noi, avem grijă de cei din jurul nostru.

Sănătate multă tuturor!

Text informații+ foto: Ion ȘTEFAN

Vizionați și:Piața Moldovei rămâne deschisă!

VIDEO:Catalin Toma

Citițo și:

Astăzi, (n.r. sâmbătă 07 noiembrie 2020) Prim-Ministrul Ludovic Orban a discutat telefonic cu reprezentanţi ai autorităţilor locale pentru găsirea soluţiilor de protejare a producătorilor autohtoni ȋn contextul ȋnchiderii temporare a pieţelor care nu sunt ȋn aer liber.

Guvernul lucrează ȋn parteneriat cu autorităţile locale pentru ca producătorii locali să ȋşi poată vinde produsele, iar oamenii să le poată cumpăra ȋn continuare.

În acelaşi timp, premierul le-a solicitat reprezentanţilor autorităţilor locale să comunice ȋn detaliu şi din timp măsurile adoptate ȋn combaterea pandemiei pentru ca producătorii să-şi poată adapta activitatea.

Text informații:PNL Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.