Politică

Deputatul Elena Stoica conduce proaspăt reînființata organizație PSD Panciu

Ziarul de Vrancea
15 mar 2021 4129 vizualizări

Prin intermediul unui comunicat de presă este anunțată finalizarea procesului de reînființare a organizației Panciu a Partidului Social Democrat (PSD). Astfel, biroul proaspăt reînființatei organizații PSD Panciu este constituit din 21 de membri, fiind condus de d-na deputat Elena Stoica, în calitate de președinte, și trei vicepreședinți: d-na Luminița Iliescu (profesor), dl Constantin Hurmuzache (economist) și dl Ion-Cătălin Mocanu (farmacist). 

Înființarea Organizației orășenești PSD - Panciu

Azi (n.r. sâmbătă), 13 martie 2021, ora 15:00, a avut loc Adunarea generală de alegeri a membrilor Organizației orășenești PSD – Panciu, fiind astfel constituită oficial Organizația PSD – Panciu.

Pe ordinea de zi a ședinței de constituire au fost înscrise alegerea membrilor și a conducerii Biroului organizației PSD – Panciu. Astfel, ca urmare a propunerilor făcute, a dezbaterilor și votului valabil exprimat, Biroul organizației este constituit din 21 de membri, fiind condus de d-na deputat Elena Stoica, în calitate de președinte, și trei vicepreședinți: d-na Luminița Iliescu (profesor), dl Constantin Hurmuzache (economist) și dl Ion-Cătălin Mocanu (farmacist).

În funcția de secretar al organizației a fost aleasă d-na Andreea Lupu (inspector resurse umane), iar respectarea legalității deciziilor luate va fi asigurată de d-na Bianca Coman (avocat). Pentru o mai bună reprezentare în cadrul Biroului organizației, s-a avut în vedere ca, din componența acestuia, să facă parte câte un reprezentant din fiecare Centru de Votare de pe raza circumscripției electorale a orașului Panciu.

La finalul ședinței de constituire, președintele ales al organizației, d-na Elena Stoica a precizat: ”Mă bucur că am făcut acest pas, normal în viața politică și vreau să vă transmit încrederea pe care o am în această nouă echipă. Pe această cale, vreau să vă comunic faptul că nu voi accepta niciodată ca din componența acestei organizații să facă parte persoane care nu se înscriu într-o etică morală general acceptată la nivel de partid sau care, în momente dificile, au ales să întoarcă spatele partidului. Îmi propun ca de azi, organizația PSD – Panciu să fie, prin toți membrii săi, în permanență printre pănceni, în sprijinul oamenilor și a nevoilor lor, iar celor care își doresc să candideze pentru funcții la nivel local sau județean le cer să fie, în primul rând, ei înșiși un exemplu în comunitate. Personal, mi-am dorit ca, în organizația care s-a înființat astăzi să avem cât mai mulți tineri valoroși, cu viziune, care să vină cu un suflu nou pentru ca, împreună, să arătăm comunității din care facem parte și nu numai, adevărata imagine și forță pe care o are Partidul Social Democrat! Este evident faptul că, nu ne-au lipsit nici reperele, membri de partid cu experiență, care și-au arătat toată disponibilitatea în a depune eforturi pentru reconstrucția noii organizații”.

Menționăm că, Adunarea generală a membrilor PSD – Panciu a avut loc cu respectarea tuturor normelor de igienă impuse la nivel național, pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Președinte 

Deputat Elena Stoica

 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.