Politică

De ce a eșuat puciul anti-Dragnea?

Ziarul de Vrancea
22 sep 2018 1340 vizualizări

 CTP: „Totul e atât de simplu!”  Liviu Dragnea a reușit să rămână președinte al PSD cumpărând voturi, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Totul e atât de simplu. Domnul Dragnea a mai cumpărat voturi. Problema este cu ce consecințe. Nu s-au schimbat procentele PSD-ului, în jur de 30%, nu s-au schimbat procentele domnului Dragnea, care sunt în jur de 10%. Guvernarea rămâne aceeași campioană a incompetenței din toate timpurile. Așa am ajuns să avem această guvernare. După Grindeanu și Tudose, de fiecare dată, ca să obțină ce a obținut și în această seară, domnul Dragnea a trebuit să satisfacă diverși inși din filiale, din teritoriu. Așa am ajuns să îl avem pe Andrușcă la Economie (ministrul Dănuț Andrușcă, n.r.), așa am ajuns să îl avem pe ăla la Transporturi (ministrul Lucian Șova, n.r.), pe „pamblică” ăla venit de la Suceava la Învățământ (ministrul Educației, Valentin Popa, n.r.). Toți ăștia sunt prețul plătit de Dragnea ca să supraviețuiască”, a spus Cristian Tudor Popescu.

În opinia sa, președintele PSD „acum a mai plătit o tură”. „Cu ce consecințe pentru noi? Vă dați seama că a dat funcții, posturi de europarlamentar, probabil posturi în guvern, contracte preferențiale. Toate astea, domnul Dragnea le-a dat acum pentru a rămâne în funcție. După părerea mea, este ultima dată când domnul Dragnea mai poate să facă shopping-ul ăsta politic”, a apreciat jurnalistul.

Potrivit acestuia, și puciștii au greșit pentru că i-au cerut demisia „în clar” președintelui PSD. Ar fi trebuit să hotărască, mai întâi, dacă pun în discuție, pe ordinea de zi, această chestiune, nu să îi silească pe cei din Cex să se pronunțe pro sau contra plecării lui Liviu Dragnea de la cârma partidului, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Text informații + foto +VIDEO:digi24.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.