Politică

Cum împarte Oprișan banii cotizați de vrâncenii care muncesc, numai comunităților din județ conduse de primari PSD

Ziarul de Vrancea
6 nov 2019 3150 vizualizări

Vineri 08 noiembrie este convocată o ședință extraordinară a Consiliul Județean Vrancea  în care principalul punct pe ordinea de zi va fi proiectul privind împărțirea  sumei de 14,160 milioane lei către 27 de localități conduse de primari PSD, dintre care patru orașe și 23 de comune. Fondurile provin din cota de 7,5% din impozitul pe venit estimat în anul 2019, reprezentând fond la dispoziția CJ pentru echilibrarea bugetelor locale.

 

 

Iată ce spune în legătură cu acest mod de împărțire a celor 14,160 milioane lei ,șeful liberalilor din județ, senatorul Cătălion Toma:”Într-un total dispreț față de ideea de responsabilitate raportată la toți vrâncenii, Oprișan dă dovadă de un tupeu extrem chiar înaintea alegerilor și se răzbună pe locuitorii comunelor care sunt conduse de primarii liberali. Astfel, vineri, 8 noiembrie, ”mama mea sunt eu” vrea să dea bani din fondul aflat la dispoziția CJ (adică a mușchilor săi) doar către comune/localități cu primari PSD. Așa înțelege să-și bată joc de vrânceni Oprișan, cel care la finalul carierei sale politice alege să iasă din scenă în cel mai mizerabil mod posibil. Îi recomand să nu-și mai bată joc de oameni, să aloce fondurile cu responsabilitate și să înțeleagă în al 12-lea ceas că nu așa se face administrație și politică.”

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.