Politică

Corina Atanasiu este noul președinte al USR Focșani

Ziarul de Vrancea
16 feb 2020 5664 vizualizări

Filiala USR Focșani și-a ales sâmbătă, 15 februarie 2020, în Adunarea Generală, un nou Birou Local și un nou președinte. Noul Biroul Local are în componență 5 membri, în funcția de președinte fiind aleasă Corina Atanasiu, fost vicepreședinte în Biroul Local.

Alegerile vin după ce în urmă cu nouă zile, printr-un comunicat de presă semnat  „echipa de comunicare a USR Vrancea”, au fost anunțate mai multe sancțiuni cu puțin timp înainte de intrarea în linie dreaptă în campania electorală pentru alegerile locale din acest an. Printre cei sancționați apărea și omul de afaceri Liviu Macovei, la acea oră președintele USR Focșani, care era dat atunci sigur candidatul USR la funcția de primar al municipiului Focșani. Redăm în continuare textul comunicatului primit de la USR Vrancea după alegerile de sâmbătă, 15 februarie 2020.

Corina Atanasiu este focșăneancă, este căsătorită și mamă a doi gemeni de 13 ani. Este absolventă a Facultății de Științe ale Educației din Universitatea București și are un master în Administrație Publică la aceeași universitate. Are 20 de ani de experiență în managementul proiectelor finanțate din fonduri europene, iar asta i-a permis, printre altele, să ajute voluntar Crucea Roșie Vrancea pentru care a scris și implementat zeci de proiecte care au ajutat comunitățile sărace din județ. Tot la acest capitol putem adăuga și atragerea de finanțare pentru funcționarea și profesionalizarea Grupului de Acțiune Locală (GAL) Unirea din Focșani. Corina este, de asemenea, și coordonatoarea capitolului Educație din programul de guvernare al USR - național.

”Am venit în USR Focșani pentru că orașul meu merită o șansă. Cred că toți focșănenii trebuie să trăiască decent și pentru asta trebuie să ne implicăm. Ca președinte USR Focșani am câteva priorități precum dezvoltarea departamentului de resurse umane, prin identificarea competențelor fiecărui membru, urmată de mobilizarea colegilor în funcție de acestea. Pe termen mediu îmi propun dezvoltarea departamentului de proiecte prin identificarea și analiza problemelor din comunitate, identificarea de resurse, organizarea de acțiuni în comunități, mobilizarea și stimularea membrilor dar și a voluntarilor”, a precizat Corina Atanasiu, noul președinte ales al USR Focșani.

Din componența noului Birou Local al USR Focșani  mai fac parte:

Petruț Lupu, vicepreședinte; Alexandra Tătaru, Dan Manole și Nicu Panaitescu, membri; Sandi Drăgulean, supleant și Florentina Drăgulean, cenzor.

”În perioada următoare ne vom desemna proprii candidați la Consiliul Local al Municipiului Focșani și Consiliul Județean Vrancea în perspectiva alegerilor locale, vom demara negocierile cu colegii noștri de Alianță de la Plus. Împreună vom propune candidați competenți, onești cu care să susținem dezvoltarea municipiului și a județului. Trebuie să ne redresăm, nu mai avem timp decât de a ne convinge electoratul că merită să ne voteze, că noi suntem alternativa”, a declarat și președintele USR Vrancea, Mihăiță Lepădatu.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte! (Comunicat USR Vrancea)

Citiți și:Lovitură de teatru la USR Vrancea: Liviu Macovei, candidatul la funcția de primar al Focșaniului, suspendat timp de un an din organizație!;

După suspendarea din USR Vrancea, Liviu Macovei vorbește despre candidatura independentă la Primăria Focșani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.