Politică

Consiliul Local Panciu a aprobat bugetul pe acest an

Mihai Boicu
16 feb 2018 1292 vizualizări

Consiliul Local Panciu a votat joi bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2018, precum și bugetele instituțiilor publice aflate în subordine.

Înainte de aprobare, proiectul de buget a fost pus la dispoziția cetățenilor atât pe pagina de internet a instituției, www.primaria-panciu.ro, cât și la sediul Palatului Administrativ, iar pe data de 12 februarie 2018 a fost supus dezbaterii publice. Veniturile prevăzute sunt de 24,973 milioane lei, din care la secțiunea funcționare 16,190 milioane lei și la dezvoltare 8,783 milioane lei. La partea de cheltuieli bugetul este de 25,030 milioane lei, din care 16,223 milioane lei la secțiunea funcționare și 8,807 milioane lei la secțiunea dezvoltare.  „Bugetul pe 2018 ne va permite să ne desfășurăm activitatea în condiții optime. În același timp, vom putea continua programul de investiții început în 2017 și vom iniția proiecte noi, pentru care vom accesa fonduri europene în cadrul POR 2014-2020“, a declarat primarul Iulian Nica. Bugetul prevede fonduri pentru realizarea unor investiții noi în oraș, cum ar fi reparații capitale, împrejmuiri, alei și parcări la Spital, modernizarea drumurilor, a căilor de acces  și refacerea cadrului natural după terminarea lucrărilor la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice «Sf. Ioan» Panciu și modernizarea drumurilor de interes local din cartierul Dumbrava - străzile Maior Tulea și Muncii. În buget au fost incluse și fonduri pentru întocmirea studiilor de fezabilitate și scrierii de proiecte ce vor fi depuse la finanțare, până la sfârșitul lunii februarie, în cadrul POR 2014-2020. (M. B.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.