Politică

Consilierii opoziției cer Primăriei Focșani să aloce fonduri pentru blocurile afectate de incendiul de la Pensiunea Monte Carlo

Ziarul de Vrancea
10 iul 2018 1110 vizualizări

Consilierii opoziției acuză Primăria Focșani că i-a uitat pe proprietarii apartamentelor din cele două blocuri care au fost afectate de incendiul care a avut loc pe 9 martie 2017 la Pensiunea Monte Carlo.

Aceștia au anunțat că vor iniția un proiect de hotărâre, prin care administrația locală să aloce bani din fondul de rezervă bugetară pentru reabilitarea fațadelor blocurilor A 3 și A 4. ”Acum jumătate de an a venit cineva de la primărie și le-a spus oamenilor că blocurile vor fi reabilitate cu fonduri europene. De atunci nu s-a întâmplat nimic”, a spus consilierul PNL Ionuț Filimon, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a spus că alături de alți aleși liberali a mers la fața locului și a discutat cu locatarii, care s-au arătat nemulțumiți de faptul că nu s-a întâmplat mare lucru la blocuri, în ciuda promisiunilor făcute de primarul Cristi Misăilă imediat după producerea incendiului. ”Cum s-au găsit bani pentru paranghelii puteau să găsească bani și pentru anvelopare.  Mai ales că nu știm nici până la ora actuală cine a emis acele autorizații de funcționare. Consilierii PNL vor depune un proiect pentru anveloparea celor două blocuri”, a spus Ionuț Filimon. La rândul său, consilierul UNPR Costel Bîrsan a afirmat, în aceeași conferință de presă, că Primăria Focșani are la dispoziție un fond de rezervă, care este destinat pentru situații de urgență, dar care nu a fost utilizat pentru locuitorilor blocurilor afectate. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.