Politică

Comunicatul de presă al majorității PNL-USR-PLUS, după ședința CL Focșani de vineri 28 mai 2021

Ziarul de Vrancea
29 mai 2021 1046 vizualizări

După ședința CL Focșani și conferința de presă a primarului Misăilă, consilierii majorității PNL-USR-PLUS au făcut public vineri 28 mai 2021 următorul comunicat de presă:

Consilierii PNL USR PLUS vor transparentizarea tuturor cheltuielilor făcute de Primăria Focșani.

Bugetul Primăriei Municipiului Focșani reprezintă în continuare o teroare pentru primarul PSD Misăilă. Deși se autointitulează specialist în finanțe, edilul nu vrea să le dea dreptate consilierilor PNL USR PLUS și încearcă să inducă ideea unui colaps financiar. Dacă tot susține că este așa corect și integru, îi cerem primarului să facă publice toate cheltuielile instituțiilor subordonate de la începutul acestui an.

Focșănenii trebuie să știe unde și cum se scurg miliardele din bugetul local. De asemenea, ne dorim să le explice oamenilor care se trezesc la 5 dimineața, muncesc 12 h/zi și care la finalul unei luni primesc doar 1700 de lei, în timp ce ginerele edilului are 150 de milioane de lei vechi pe lună la Poliția Locală? De ce consilierul său personal își umple conturile cu aproape 200 de milioane de lei vechi lunar, tot din banii focșănenilor?

Să explice domnul primar de ce directorii de instituții subordonate mint salariații cu venituri minime că lor li se taie salariile, în timp ce dumnealor și șefii de servicii se pun la adăpost cu salariile maximale.

Consilierii locali PNL- USR- PLUS s-au convins de strategiile primarului Misăilă și nu mai pot accepta furtul din bani publici! Gata cu minciuna și demagogia, domnule Misăilă!”

Text informații+ foto:PNL Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.