Politică

Comunicat de presă, 8 aprilie 2020, PNL Vrancea:Răspunsuri la atacurile mârșave ale lui Oprișan

Ziarul de Vrancea
9 apr 2020 3437 vizualizări

Ipocrizia baronului nu are limite: uită că la presiunile PNL a părăsit bârlogul de la Km 25 și a făcut ceea ce noi, liberalii vrânceni, am cerut de mai multe săptămâni: alocarea de fonduri pentru spital!

Din bârlogul său de la kilometrul 25, de la bordul Arcăi sale de la Bolotești, baronul Oprișan are tupeul să emită un comunicat de presă pentru a ataca PNL-ul, uitând sau ascunzând ceea ce nu a făcut în calitate de președinte al CJ, deși vrea să pozeze ca un personaj grijuliu. Îi vom răspunde pe măsură, pentru a demasca ipocrizia și minciuna ce-l caracterizează. Oamenii trebuie să știe următoarele:

  1. Consilierii județeni ai PNL Vrancea au votat în ședința extraordinară din luna martie PENTRU alocarea sumei de 11 milioane de lei care să fie direcționată spre Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani.
  2. A fost nevoie de presiuni constante ale parlamentarilor PNL de Vrancea, senatorul Cătălin Toma și ministrul Ion Ștefan, dar și ale consilierilor județeni PNL, pentru ca Oprișan să iasă din bârlog și să pună în practică solicitările PNL de renunțare la fondurile pentru paranghelii și direcționare a acestora către sistemul medical.
  3. Baronul Oprișan nu a fost prezent la nici o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea (peste 30 de întruniri au avut loc), deși este vicepreședinte al acestui organism.
  4. ”Mama mea sunt eu” a promis un aparat de testare COVID-19, din partea Consiliului Județean Vrancea și nici până la această oră Spitalul Județean din Focșani nu a intrat în posesia acestuia.
  5. Direcția de Sănătate Publică Vrancea și-a făcut datoria până în acest moment, iar Ministerul Sănătății, condus de PNL, a trimis la Focșani un aparat Real Time PCR pentru testarea persoanelor suspecte de noul coronavirus. Ceea ce CJ Vrancea nu a făcut, a rezolvat Ministerul Sănătății!
  6. Într-unul din locurile de carantină alese în Focșani pentru cei veniți din Diaspora statul român achită, conform legilor în vigoare, 200 de lei pe noapte cazarea pentru o persoană și 70 de lei masa, nu 100 de euro sau 540 de lei cum minte Oprișan.
  7. Managerul Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani, hoțul de conserve Constantin Mândrilă, susținut de baron, nu reușește să gestioneze situația din unitatea spitalicească pe care o conduce. Acest lucru este dovedit de informațiile din interior conform cărora foarte multe cadre medicale sunt trimise ”la luptă” deși au avut contact direct cu medici și asistente depistate cu noul coronavirus.
  8. Managerul Spitalului Județean Focșani nu face teste tuturor angajaților care au luat contact cu cei care au fost depistați cu COVID-19 și a permis ca aceștia să vină în continuare la muncă. Inconștiență majoră pe care Oprișan se face că nu o vede!
  9. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Focșani sunt într-o situație extrem de complicată și tensionată, riscul ca Vrancea să devină Suceava 2 fiind foarte mare.
  10. Managerul SJ Focșani a refuzat să vină la ședințele Consiliului de Administrație, ședințe convocate de medicii din CA care au fost numiți de Ministerul Sănătății
  11. Un ONG înființat de un medic focșănean, susținut de sute de vrânceni, a reușit să doteze Spitalul Județean Focșani cu echipamente medicale și de protecție, făcând demersuri și implicându-se cu mai multă energie decât s-a preocupat Mândrilă în acest an.
  12. Tocmai de aceea și din alte motive pe care le-am prezentat de ani de zile, PNL Vrancea nu va fi niciodată de acord ca managementul Spitalului Județean Focșani să fie în mâna unui fost condamnat penal definitiv pentru furt din conservele sinistraților.

Sunt doar câteva din observațiile punctuale pe care PNL Vrancea le transmite publicului, pentru a contracara minciunile debitate de cel care a dus Vrancea la coada României, în ultimii 25 de ani.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 8 aprilie 2020

Citiți în documnetul atașat acestui articol Comunicatul de presă al PSD Vrancea semnat de Marian Oprișan de miercuri 8 aprilie 2020, căruia îi răspunde PNL Vrancea

 


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.