Politică

CL Focșani alocă 25 mii lei pentru Dragobete și Mărțișor

Mihaela Vlădescu
12 feb 2018 1531 vizualizări

15 mii lei vor fi alocați sărbătorii Dragobetelui și 10 mii lei Mărțișorului

Consiliul Local Focșani alocă 15 mii de lei pentru sărbătorirea a 81 de cupluri care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Evenimentul va avea loc pe data de 17 februarie, într-un restaurant din Focșani, unde cuplurile vor avea parte de o seară festivă, cu masă, muzică și dans. "Cuplurile focșănene care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă primesc, din partea Consiliului Local al Municipiului Focșani, flori, o diplomă de fidelitate și un premiu în valoare de 500 de lei. Considerăm că ar fi foarte indicată și reunirea, cu ocazia unei aniversări anuale, a tuturor acestor cupluri numirte generic "de aur". În anul 2017 prin HCL nr. 42 din 23 februarie 2017 s-a alocat aprobarea sumei de 15.000 lei din bugetul local al Municipiului Focșani pe anul 2017 pentru sărbătorirea zilei de Dragobete, sărbătoare tradițională românească, în data de 24 februarie 2017 pentru sărbătorirea zilei de Dragobete. Urmare a succesului survenit în urma organizării evenimentului din anul 2017, propunem organizarea acestei manifestări și în anul 2018, care ar consta în oferirea unui spectacol artistic și a unei mese festive, la restaurant, pentru toate cuplurile focșănene, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și au fost sau urmează a fi premiate de către Consiliul Local al Municipiului Focșani în perioada 24 februarie 2017 - 17 februarie 2018", se arată în raportul care însoțește proiectul de hotărâre  de CL, ce va fi supus aprobării consilierilor locali în ședința din 14 februarie. În aceeași ședință vor mai fi alocați 10 mii lei pentru organizarea sărbătorilor de primăvară - 1 și 8 martie 2018. Suma este destinată achiziționării de mărțișoare, flori și felicitări ce vor fi înmânate doamnelor și domnișoarelor din municipiu și vor fi organizate spectacole, dedicate acestora, susținute de către formațiile artistice ale orașului. (M.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.