Politică

CJ se întrunește în ședință ordinară

Mihai Boicu
27 nov 2017 1851 vizualizări

Consiliul Județean a fost convocați marți în ședință ordinară pentru a discuta 11 proiecte de hotărâri care se află pe ordinea de zi.

Printre acestea se află cel privind exprimarea acordului de principiu pentru realizarea unui moment al vrâncenilor care au murit în diaspora, o inițiativă a PNL, dar care a fost însușită de Marian Oprișan, președintele CJ. Un proiect important este cel privind aprobarea studiului de oportunitate și alegerea modalității de delegare a gestiunii serviciului public de management și operare a Centrului de management Integrat al Deșeurilor Haret, a stațiilor de transfer și a platformelor de colectare din proiectul ”Vrancea Curată”. Ordinea de zi inițială a fost suplimentată cu o rectificare de buget. La această ședință va fi validată și componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică, în care va intra Dorian Alecsandrescu, noul șef al Poliției Locale Focșani. Consilierii județeni vor avea de avizat și normele de venit propuse de Finanțe pentru persoanele fizice care obțin venituri din activități de comerț, producție și prestări servicii. Probabil că aspectul cel mai interesant al ședinței va fi modul în care vor reacționa, asta dacă vor avea un punct de vedere, consilierii județeni PSD referitor la monumentul pentru vrâncenii care au murit în diaspora, având în vedere atitudinea jignitoare pe care au avut-o atunci când proiectul a fost inițiat de PNL. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.