Politică

Ciprian Epure a fost reales președinte al tineretului din PNL

Ziarul de Vrancea
1 oct 2017 2930 vizualizări

Ciprian Epure a fost ales pentru un nou mandat de doi ani în fruntea TNL Vrancea. Pentru funcția de președinte au intrat în cursa patru candidați : Ciprian Epure, Ana Moroșanu, Nicolae Răduță și Cristian Zîrnă. La alegeri au rămas însă doar primii doi candidați, deoarece ceilalți doi s-au retras.Consilierul județean Ciprian Epure a obținut 97 de voturi, Ana Moroșanu 16 voturi, iar patru voturi au fost nule. Înainte de alegeri s-au vehiculat informații ca parlamentarii partidului nu îl mai vor pe Ciprian Epure și o susțin pe Ana Moroșanu, nepoata prim vicepreședintelui PNL Vrancea, Daniel Moroșanu. Până la urmă, Ciprian Epure a câștigat alegerile detașat.  

 

Și totuși s-a întâmplat ceva la alegerile tinererului din PNL Vrancea, sau  TNL Vrancea cum i se mai spune

Astfel sâmbătă 30.09.2017 se pregătea alegerea nepoatei prim vicepreședintelui PNL Vrancea, Daniel Moroșanu,Ana Moroșanu.De menționat că prim  prim vicepreședinte PNL Vrancea,Daniel Moroșanu este cunoscut în interiorul patidului ca fiind omul deputatului Ion Ștefan fiind și angajat în biroul parlamentar al acestuia.Același prim vicepreședinte al PNL Vrancea este un personaj cu imagine publică controversată pentru poziția de al doilea om în conducerea unui partid care se vrea alternativă la PSD, forța politică la putere de mulți ani în Vrancea.Tot despre prim vicepreședintelui PNL Vrancea, Daniel Moroșanu se mai știe că a pierdut la distanță considerabilă alegerile pentru postul de primar al comunei Vidra la scrutinul din 5 Iunie 2016 și că nu are studii superioare.Revenind însă iată ce articol apărea sâmbătă 30.09.2017 pe un site controlat de consilierul local Ionuț Filimon și el știut apropiat al  deputatului Ion Ștefan :

Politică:Ana-Maria Moroșanu este favorită pentru funcția de președinte TNL Vrancea

Duminică, 1 octombrie tinerii liberali vrânceni își aleg noua conducere în cadrul Comitetul de Coordonare Județean al TNL Vrancea. În cursa pentru funcția de Președinte s-au înscris 4 candidați: Epure Alexandru Ciprian, Răduță Nicolae, Moroșanu Ana-Maria și Zîrnă Cristian. Surse din cadrul PNL Vrancea o declara favorită pentru aceasta funcție pe tânăra Moroșanu Ana-Maria, care s-a remarcat în rândul organizației de tineret în ultimii ani prin implicare, seriozitate și devotament față de organizația de tineret.

Menționăm faptul că în urma alegerilor organizației municipale TNL Focșani din data de 24 septembrie, Moroșanu Ana-Maria a fost aleasă prim-vicepreședinte al TNL Focșani.

O susțin pe Ana-Maria Moroșanu pentru că știu cât de mult s-a implicat de-a lungul timpului în cadrul organizației de tineret.  Sunt convins că prin această decizie a mea și a celorlalți colegi și primari din teritoriu vom reuși să renaștem organizația județeana de tineret. Totodată, cred că a venit momentul să dăm credit unei fete la conducerea TNL Vrancea, lucru care până în acest moment nu s-a mai întâmplat. Avem nevoie de o schimbare, cred cu tărie în Ana și sugerez tuturor colegilor care vor venit la aceste alegeri să îi dăm un vot de încredere„, a afirmat unul dintre președinții organizațiilor de tineret din teritoriu.”

 

Ce s-a schimbat duminică 01.10.2017 față de ce se pregătea sâmbătă 30.09.2017 la alegerile TNL Vrancea,nu se știe încă exact.La final Departament Comunicare PNL Vrancea a emis un Comunicat de presă din care rezultă că totul ar fi minunat și toată lumea-i fericită.Oare ?! 

”Astăzi a avut loc Consiliul de Coordonare Județean al Tineretului Național Liberal Vrancea, în cadrul căruia au fost aleși preşedintele TNL, preşedintele executiv, prim-vicepreşedinții, secretarul general, secretarii generali adjuncți, vicepreşedinții şi membrii TNL.

 

În urma opțiunilor exprimate de cei 117 tineri liberali cu drept de vot, Alexandru Ciprian Epure a fost ales președinte al TNL pentru un mandat de 2 ani. Alexandru Epure va face echipă în forurile de conducere cu Angela Țuțoiu (președinte executiv), Alexandra Crivăț și Gabriel Costache (prim-vicepreședinți), Alin Șerban (secretar general), Loredana Otavă și Alexandru Miștoiu (secretari generali adjuncți), Tomas Bellu, Laura Ciocoeaș, Ana-Maria Grama, Florin Ion, Dan Isac, Claudiu Matei, Cristian Pleșea, Mihai Rotaru și Florin Stavarache (vicepreședinți).

 

La alegerile de astăzi au participat ca invitați parlamentarii PNL Ion Ștefan, Costel Alexe, George Stângă și Mara Mareș, o serie de primari PNL, mai mulți consilieri județeni și locali, precum și alți invitați.

 

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, și deputatul Ion Ștefan au transmis echipei nou formate felicitări pentru rezultate și succes în activitatea pe care o va desfășura.

 

Departament Comunicare PNL Vrancea, 1 octombrie 2017”

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.