Politică

Ce spune Ion Ștefan după alegerile locale de duminică

Ziarul de Vrancea
29 sep 2020 5542 vizualizări

Mesajul ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ion Ștefan, candidatul PNL Vrancea la funcția de primar al Municipiului Focșani în alegerile locale de duminică, 27 septembrie 2020:

Vrancea a reușit o victorie mare la alegerile de ieri. Exponentul unei ere a stagnării pleacă acasă! Ultimul baron socialist a fost înlăturat din fruntea județului. Pentru asta, felicitări vrâncenilor!

Este meritul lui Cătălin Dumitru Toma și a echipei frumoase și implicate a PNL din tot județul. Sunt convins că la președinția CJ, prietenul și colegul meu Cătălin Toma va imprima un alt mod de lucru, transparent și cu respect față de cetățeni, cu viziune și proiecte pentru a deschide Vrancea către investitori și dezvoltare. Va avea în mine un partener.

Îi felicit pe colegii primari care au reconfirmat în localitățile lor și mă bucur că de astăzi avem administrații liberale în municipiul Adjud și în orașul Panciu. De asemenea, îi felicit pe cei care au reușit să câștige noi mandate de edil pentru PNL, în mediul rural! Vrancea a început să se vindece de PSD și sunt sigur că de pe drumul schimbării și al deschiderii nu ne vom mai întoarce la socialismul retrograd.

În ceea ce privește municipiul Focșani, le mulțumesc din inimă focșănenilor care au crezut în șansa dreptei, le mulțumesc lui Liviu Macovei și echipei inimoase și dedicate de la Organizația municipală a PNL. Lecția oferită de acest scrutin este aceea că numai împreună putem fi puternici.

Îi asigur pe focșăneni și pe vrânceni că voi susține cu aceeași energie proiectele de dezvoltare și de deschidere către investiții din fonduri guvernamentale și europene, care să conducă la creșterea calității vieții și să facă Focșaniul și Vrancea atractive pentru investitori. Respect alegerea făcută la urne de focșăneni și îmi voi face o analiză a rezultatului de duminică.

Text publicat pe contul de facebook:Ion ȘTEFAN


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.