Politică

Ce se întamplă dacă Dragnea refuză să demisioneze?

Ziarul de Vrancea
19 sep 2018 1103 vizualizări

Liviu Dragnea va încerca până la ședința Comitetului Executiv Național de vineri să cumpere, cu funcții și bani, susținere în partid, iar dacă nu va demisiona, va fi un haos care se va reflecta în activitatea parlamentară, a Guvernului și a primăriilor, a declarat fostul premier al României Victor Ponta, președintele partidului Pro România.

Liviu Dragnea „e un om de culise, de subteran, e cel mai bun acolo: negociază, cumpără, vinde funcții, oameni. Nu vă așteptați să iasă cu o poză foarte clară. Până la CEx va încerca să cumpere cu funcții și bani, de la Guvern sau din Parlament, susținere. Acesta e Dragnea. Le va promite membrilor CEx, fiecăruia, că îl pune ministru, preşedinte de comisie, vicepreşedinte la Senat sau Cameră. Dragnea are un mod foarte mercantilist de a face politică: promite funcții și cere obediență”, a declarat Victor Ponta, precizând că îl cunoaște foarte bine pe liderul PSD.

Text informații + VIDEO:CANALUL DE STIRI


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.