Politică

Ce s-a întâmplat la ședința Consiliului Local Obrejița convocată de opoziție

Ziarul de Vrancea
20 mar 2018 2351 vizualizări

Patru consilieri PSD-ALDE de la Obrejița au răspuns pozitiv invitației celor patru consilierilor liberali de a se reuni în ședință extraordinară, prima pe luna martie a acestui an. Principalele puncte de pe ordinea de zi au fost: 1.Situația de urgență din punctul "Gura Vadului" (surpări, alunecări de teren, distrugeri) 2.Abandonarea deșeurilor pe terenurile agricole 3.Consumul inutil de energie electrică din sistemul de iluminat public

Nicu-Valeriu Racovițeanu liderul de grup al consilierilor PNL care-au convocat ședința extraordinară de marți 20.03.2018:”Am analizat și expus cu mare atenție toate cele trei puncte.Au fost două ore de discuții cordiale între mine și primar în care mi-a promis că "toate problemele se vor rezolva!".Tipic politicianism!Faptul că primarul a recunoscut că lucrările de schimbarea a cursului pârâului Slimnic din zona Gura Vadului a făcut-o pe proprie răspundere, cu un consum de 200 de litri de motorină și fără avizul SGA. I-am reproșat faptul că în același mod copilăresc de lucru a distrus balta de pește cu izvor propriu din punctul Lică Medișanu dar acolo a intervenit cu utilajele închiriate de SC METEX SA care avea nevoie de balast să-și amenajeze parcarea de vis-a-vis de Popasul Tîmboești, parcare pe care o posedă societatea cu acte în regulă ( nici acolo nu au avut aviz de exploatare din partea SGA, Agenției de Mediu etc) S-a văitat de faptul că Vrancea curată îl mănâncă de bani, 43000 de lei pe care trebuie să-i de-a până la sfârșitul anului în condițiile în care nu are bani deajuns pentru funcționare până la sfârșitul anului 2018. Ne-a mai promis că problema consumului inutil de energie electrică din sistemul de iluminat public se va rezolva odată cu Modernizarea sistemului de iluminat public, proiect finanțat cu suma de 190000 lei prin PNDL.

M-a rugat să nominalizez un angajat al primăriei care, până atunci, să aprindă și să stingă lămpile stradale. "Măcar atât să facă!Angajații primăriei mănâncă 3000 pe zi numai pe salarii...!" Acestea au fost "cuvintele de bine" rostite de primar la adresa subornaților care l-au susținut pentru fiecare mandat câștigat!”

Citiți și:Opoziția din Consiliul Local Obrejița își proclamă o mică victorie!

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.