Politică

Ce alți reprezentanți ai PNL Vrancea sunt verificați în sondajele pentru alegerile locale

Ziarul de Vrancea
13 ian 2020 4171 vizualizări

Așa  cum Ziarul de Vrancea a publicat, preluând o informația care apare într-un aricol publicat pe site-ul newsonline.ro de jurnalistul vrâncean Cristi Ciupercă,  Ion Ștefan, ministrul dezvoltării din guvernul Orban, măsurat în sondaje ca și candidat la Primăria Focșani

Conform aceleiași surse mai mulți liberali vrânceni au fost verificați în sondajul de opinie derulat în contextul alegerilor locale care urmează să se desfășoare peste câteva luni. Mai concret, este vorba de același sondaj de opinie în care a fost măsurat ca și candidat la Primăria Focșani actualul ministru Ion Ștefan. 

Astfel, chiar dacă în chestionarul sondajului nu au fost trecuți ca posibili candidați la Primăria Focșani, entitatea care a comandat acest sondaj de opinie a dorit să știe care este opinia cetățenilor din Focșani și despre calitățile altor reprezentanți ai PNL Vrancea, cum ar fi Neculai (Nicu) Tănase și Dumitru Corneliu Gheorca dar și despre aparent un independent, Constantin Gavriloiu (foto jos). Informațiile deținute de NewsOnline arată că Gavriloiu din sondajul de opinie este unul și același cu medicul stomatolog focșănean Constantin Gavriloiu. 

Nicu Tănase este chiar președintele PNL Focșani și atât el cât și Dumitru Gheorca sunt consilieri locali în Consiliul Local de la Focșani și nu ar fi exclus să fie luați în calcul ca și rezerve de candidaturi pentru Primăria Focșani dacă ministrul Ion Ștefan nu va mai candida. 

În rest, în chestionarul de mai jos se regăsesc cei care sunt așteptați să candideze la Primăria Focșani din partea USR - Liviu Macovei, PMP - Sorin Hornea, PSD - Cristi Misăilă și independentul Marius Iorga.

Text informații;newsonline.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.