Politică

Cătălin Toma propune CJ să facă un festival al ”drumurilor neasfaltate”

Mihai Boicu
6 oct 2017 8740 vizualizări

Șeful liberalilor vrânceni spune că sumele cheltuite pentru festival sunt foarte mari, în timp ce viticultorii o duc rău

Președintele PNL Vrancea critică modul în care este organizat Festivalul Internațional al Viei și Vinului Bachus 2017 și sumele cheltuite pentru manifestare. Cătălin Toma a spus că bugetul de peste 400.000 de euro al festivalului înseamnă o bătaie de joc pentru banul public, în condițiile în care viticultorii au fost plătiți la fel ca anul trecut, în timp ce costurile au fost mult mai mari. ”Eu aș propune conducerii Consiliului Județean, lui Oprișan, să facă un festival al drumurilor neasfaltate. Eu cred că ar avea câștig de cauză și cred că nici nu ar trebui să bage foarte mulți bani în acest festival, pentru că are toate elementele necesare să fie pe primul loc nu doar în România, ci și în spațiul Schengen, în care vrem să intră și sperăm să intrăm. Vă dau doar un singur exemplu, drumul județean 205 N, care este din pământ”, a spus Cătălin Toma. Drumul traversează comuna Jariștea și nu a fost prins în proiectele de CJ, deși senatorul PNL spune că este într-o stare foarte proastă și că ar trebui modernizat în cel mai scurt timp. Cătălin Toma a ”bătut obrazul” CJ pentru suma mare cheltuită în schimb pentru festival. ”Oare cum stau picăturile de ploaie, de frig și de îngheț pe obrazul viticultorilor și cum stau cei 400.000 de euro pe obrazul conducerii județene, bani de la noi pentru plăcerile unora care vremelnic conduc acest județ”, a mai spus președintele PNL Vrancea. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.