Politică

Cătălin Toma atrage atenția că Oprișan nu și-a respectat promisiunea de a inaugura Crângul Petrești

Alexandra TĂTARU
16 iun 2017 2286 vizualizări

Senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, a arătat că investiția realizată la Crângul Petrești nu a fost încă inaugurată, în ciuda promisiunilor făcute de Marian Oprișan. Președintele Consiliului Județean a afirmat la ședința din 31 mai că investiția urma să fie inaugurată în 14 zile, ceea ce nu s-a întâmplat. 

”Acum stau și întreb, numărătoarea începe cu zile calendaristice sau cu zile nelucrătoare? Care este rațiunea acestor 14 zile? Pentru că au trecut vreo 16 zile. Eu înțeleg că este strategie la nivel de PSD să dăm drumul la cifre, pentru că nimeni nu le urmărește dar, repet, când ești într-o funcție, îți asumi ceea ce spui pentru că vorbim de investiții, de bani europeni în cazul de față. S-au mai făcut astfel de afirmații acum vreo șase luni că va fi gata și acum un an și au început procesele. Iată că Vrancea are parte din păcate, în continuare,  de o administrație pesedistă care este în ton cu ceea ce se întâmplă la București. Promitem, dar nu realizăm”, a spus președintele PNL în conferința săptămânală de presă. Cătălin Toma a susținut că din cauza lipsei de performanță a administrației locale în 11 ani au plecat peste 60.000 de persoane din județ, în timp ce în alte regiuni au venit oameni. Un exemplu este Alba Iulia, unde populația s-a mărit cu circa 14.000 de persoane. ”Ce înseamnă acest lucru? Că acei oameni au știut să atragă investitori, au știut să acorde facilități și au știut să se poarte cu ceea ce înseamnă viitorul orașului, județului pe care îl reprezintă”, a spus Cătălin Toma. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.