Politică

(Update) Candidatura lui Misăilă, contestată sub aspectul unor vicii de fond

Ziarul de Vrancea
21 aug 2020 3744 vizualizări

Conform contestației, domiciliul menționat în cartea de identitate a lui Cristi Valentin Misăilă ar fi o locuință ANL deținută de acesta sub contract de închiriere până în anul 2018 și predată ulterior Primăriei Municipiului Focșani. Citiți textul contestației care urmează a fi soluționată de magistrații Judecătoriei Focșani.

Știre actualizată 20.08.2020 ora 11:30: Ce spune primarul Misăilă în legătură cu domiciliul său

Primarul Cristi Valentin Misăilă spune că domiciliul pe care îl are trecut în cartea de identitate este în Focșani, pe strada Mărășești, la părinții săi, dar nu exclude o eventuală greșeală la întocmirea dosarului său, la care s-ar fi putut folosi datele de la candidatura din anul 2016.

”Domiciliul pe care îl am în cartea de identitate de la dosarul de candidatură este pe strada Mărășești, nr. 34, la părinții mei. De la domiciliul de pe strada Bradului am mai avut un domiciliu pe strada Căpitan Crețu Florin, la care am renunțat și acum am domiciliul la părinții mei. Nu știu de unde a pornit această situație, voi verifica, să nu fie cumva o greșeală a colegilor mei la întocmirea dosarului de candidatură, la care să fi folosit datele din anul 2016”, a precizat primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, legat de acest subiect.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.