Politică

Bogdan Matișan și-a dat demisia din Consiliul Local

Alexandra TĂTARU
25 mai 2017 2496 vizualizări

Bogdan Matișan, liderul grupului PSD din Consiliul Local, și-a depus demisia din acest post, urmând ca aceasta să fie aprobată în ședința de la sfârșitul lunii. 

Bogdan Matișan și-a început activitatea ca director economic al Companiei de Utilități Publice Focșani și, prin această demisie, a dorit să evite situația de incompatibilitate. Potrivit proiectului de hotărâre, declararea locului vacant în consiliul local se va face cu data de 3 mai a.c. iar executarea hotărârii va fi asigurată de primarul Cristi Misăilă, prin serviciul administrației publice locale, agricultură, serviciul resurse umane, managementul calității. Bogdan Matișan a obţinut primul mandat de  consilier local în anul 2004, apoi a deținut mai multe mandate, este membru activ PSD și între anii 2010-2012 a fost ales viceprimar al municipiului Focșani. În anul 2012,  Agenţia Naţională de Integritate l-a găsit în incompatibilitate, după ce s-a constatat că deţinea în acelaşi timp calitatea de consilier local şi director coordonator la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Vrancea. Conform legii, locul lui Bogdan Matișan în Consiliul Local Focșani trebuie ocupat de un supleant de pe lista de candidați PSD. (A.T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.