Politică

Biroul de Presă al PSD Vrancea îi înfierează pe cei au primit de la PSD două mandate de parlamentar și un mandat de ministru și au plecat din partid

Ziarul de Vrancea
24 mai 2018 1602 vizualizări

”Trădătorii” înfierați nu apar însă cu nume și prenume în cuprinsul comunicatului de presă pe care-l redăm mai jos integral


Partidul Social Democrat a investit ani la rând încredere în mulți dintre membrii săi, însă cum se pot numi cei care au primit de la PSD două mandate de parlamentar și un mandat de ministru și au plecat din partid? Evident că trădători! Este și cazul a doi rătăciți care au dat onoarea pe rușine și bărbăția pe trădare. Chiar în an Centenar, unii dintre parlamentari arată că nu au înțeles nimic din istorie și merg pe mâna trădătorilor. Este o atitudine care dovedește că unii nu au caracter ci doar interese, iar ordinele primite sunt urmate orbește. Au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD. 


Aceste trădări, care erau de așteptat la acest gen de ”caractere”, nu au efecte pentru PSD! Suntem un partid puternic a carui fundatie nu poate fi zdruncinată de astfel de dezertări. PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România. Este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea concetățenilor noștri. Suntem conștienți că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație dar, în ciuda acestor presiuni, rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii!

Trădarea rătăciților nu are efecte nici în plan politic căci coaliția PSD-ALDE este stabilă și, indiferent de promisiunile făcute, moțiunea de cenzură mult trâmbițată de opoziție nu va strânge necesarul de voturi!

Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul capabil să conducă România. Prin alegerea lor, trădătorii care au plecat din PSD clamând interesul alegătorilor nu fac altceva decât să intre în sarabanda celor care doresc destabilizarea României.

Răspunsul nostru este clar și simplu: Suntem uniți! Nu cedăm! Mergem până la capăt!


 

Biroul de Presă al PSD Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.